• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Ořechová bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 255
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ořechová bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek mléko vlažné
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek olej
    • 1
      hrnek mleté vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pomalu pečeme v mírně až středně vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Duo bábovka

Duo bábovka

Bábovka "trio"

Bábovka "trio"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucasice | 2. 9. 2019 22:02

    Recept skvělý, peču už jen tuto ale nově jsem si od www.zgastro.cz pořídila silikonovou formu na bábovku, pečete taky v silikonu?

  • kuchaříčci | 2. 8. 2017 15:27

    Výborná :)

  • gabin | 4. 4. 2017 19:00

    Výborná . Peču již po několikáté... .

  • gabin | 4. 4. 2017 18:57

    Výborná . Peču již po několikáté. . .

  • Tamara | 28. 10. 2016 10:36

    Tchyně na prahu, rychle něco jednoduchého, všechno doma, bezva! Mastná nebyla ani trochu, olej musí být kvalitní. :-)

  • Ricci | 18. 3. 2016 14:09

    Taky ji mám moc mastnou, škoda že jsem si Vašeho příspěvku nevšimla předtím. :-))

  • Renata | 28. 12. 2015 20:43

    Tak tedy byla příšerně mastná a drolila se, takže půl hrnku oleje je moc. Jinak chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

  • Renata | 28. 12. 2015 20:40

    Tak tedy mě vyšla příšerně mastná. Už bych do ní příště pul hrnku oleje nedala. Ale chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

  • bodmrazzu | 4. 11. 2015 21:07

    Trochu jsem recept poupravila a super, nedožije snad ani druhého dne <3 :-P 4bílky, 4 žloutky vyšlehat s necelým hrnkem cukru, přidat dva hrnky namletých ořechů, 3/4hrnku oleje, hrnek mléka, hrnek špaldové mouky, hrnek polohrubé mouky, prášek do pečiva, hrst chia semínek, sníh z bílků, do části těsta karob nebo kakao

  • Iveta | 9. 10. 2015 21:57

    Babovka super. Nepridavala jsem rozemlete orechy, ale drcene, pul hrnku vlasskych a ctvrt hrnku pistacii. Mnamozni!!!

  • Andy | 15. 2. 2015 08:16

    Babovka mnamozni, rychlá, od teď jinou dělat nebudu. Všechny ostatní jsou složité. Místo cukru moucka jsem dala cukr krupici a podle receptu žádné šlehání a v pohodě, dopadla tak že byla v momentě pryč. Upekla jsem jako formu chlebíček,fakt super <3

  • Míša | 16. 1. 2015 10:23

    Famózní bábovka, jinou už péct nebudu! :-)

  • Klaudia | 27. 9. 2014 16:05

    Ořechová bábovka moc dobrá a hlavně rychlá. Pekla jsem ji stejným způsobem, jako Martina a musím potvrdit, že je to báječný recept :-)

  • Martina | 21. 3. 2014 17:17

    Musím říci, nejlepší recept na ořechovou bábovku! Dle komentářů jsem si nechala poradit, žloutky vyšlehala s cukrem a nakonec dala sníh. Také jsem pekla 30 minut při 180°, poté 20 minut při 150°. Recept tisknu a zanedlouho budu dělat znovu :) Moc chválím :-) !!!

  • Michael Kříž | 13. 3. 2014 22:26

    Zravim všechny cukromlsy, Dneska jsem poprvé v životě pekl bábovku. Dal jsem tam navíc kandovanou kůru a mandlový aroma + jeden skořicovej cukr a je to fakt dobrota. Díky za recept Už ani jinou zkoušet nebudu. 1* jo a ten cukr sem taky trošičku zkrouhnul na 3/4 hrnku. Čau

  • Pavelu | 18. 1. 2014 16:04

    Výborná

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 10:09

    104 hodnocení a tento recept nemá foto? :)) Dovolím si tedy fotku přidat :) Jinak bábovka je VÝBORNÁ. Také jsem dala méně cukru a šlehala jsem zvlášť žloutky s cukrem a pak sníh. Plus jsem přidala nasekané vlašské ořechy :) Dávám za 1!

  • petrhejl | 5. 10. 2012 21:07

    Recept je naprosto dokonalý. Manžel miluje sladké, takže narozdíl od některých komentářů, kde ubírali cukr, já nechala stejné množství a kdybych přidala, vůbec nic by se nestalo :-))

  • markyytkaa | 8. 11. 2010 13:54

    Kvůli tomuto receptu jsem se registrovala! Bábovka je úúúžasná! Jednoduchá a doopravdy skvělá. Místo oříšků dávám mleté mandle a sníh z bílků vmíchávám do těsta nakonec.

  • Sabina Konečná | 2. 10. 2010 18:57

    Bábovka je ÚCHVATNÁ! Nejprve jsem vyšlehala žloutky s cukrem a sníh z bílků dala až nakonec a místo 1 hrnku cukru jen půlku. Nadýchaná, jemná, úúúúúžasnááááá

  • Veronika Teichmannová | 11. 5. 2010 11:28

    Máte pravdu, děkuju za rady, mamka to taky potvrdila=)

  • ladislava staffenová | 10. 5. 2010 10:00

    Každá trouba peče jinak, takže v každém receptu berte teplotu jen jako orientační. Já vždycky dodávám na konci receptu - držte se vlastní trouby. Já např. musím všechno, co v troubě dělám asi 10 min. před koncem pečení otáčet, protože mi trouba peče ¨víc zezadu a jakoby šikmo nahoru a to i když použiju horkovzduch, takže už tu potvůrku znám ;-))

  • iva nemcova | 9. 5. 2010 18:43

    Veroniko,ja mela vzdycky podobny problem a to nejen s babovkami,ale i treba s piskotovym testem... jednoduse stacilo pect na vyssi teplotu: babovky na 180 -190 a piskot na 190. a to i u receptu, kde se doporucovalo pect na mirnou teplotu.Me se to oplatilo,tak to zkuste.

  • Veronika Teichmannová | 9. 5. 2010 17:46

    Bábovka je chuťově výborná, ale bohužel mám problém s pečením. Peču ji na 150-160°C asi hodinu, když do ní píchnu špejlí, tak vypadá, že už je hotová (těsto se na špejli nelepí), ale když ji vyklopím z formy, tak nedrží tvar a jakoby splaskne... A je taková vlhká, není nadýchaná.. Nevím, co dělám špatně, nejdřív smíchám žloutky s cukrem, pak přiliju teplé mléko a olej, přisypu oříšky a mouku smíchanou s prdopečem, nastrouhám citronovou kůru, nechám šlehat, pak jemně vmíchám sníh z bílků a dám péct. Můžete mi někdo poradit, prosím?

  • Dita H. | 4. 2. 2010 13:33

    je lahodná, vláčná a prudce jedlá :-)) na můj vkus převelice sladká, cukru přístě dám jen polovinu. Bílky jsem šlehala zvlášť.

  • Zdeňka Zítová | 21. 11. 2009 17:24

    musím jí jen pochválit, je výborná, akorát bych dala větší dávku

  • Daniela Klečková | 28. 10. 2009 06:59

    Jdu na to,dnes jedu navštívit jednoho známého,tak at nejedu s prázdnou,se sněhem to bude super.Tááák zacvičit po ránu,namazat svaly a ať se dílo daří!

  • Jana Bělochová | 27. 10. 2009 19:26

    Výborná, nadýchaná a krásně vláčná. Také jsem vyšlehala žloutky s cukrem a z bílků udělala sníh. Pekla jsem v silikonové formě v horkovzduchu na 150st. asi 50 minut. Krásně se vyklopila,jen příště udělám z dvojité dávky,aby byla krásně vysoká jako na obrázku. Díky za super recept. Oceňuji i to,že se nemusí vážit :)

  • Eva Santova | 21. 10. 2009 08:16

    Tak babovku jsem upekla,moc dobra.Jen me prekvapilo,ze mi nesla z formy.Pokud mate nekdo z tim zkusenosti tak dekuji za radu jak dobre vyklapnout babovku z formy.Mozna to bylo tim ze jsem davala do testa kusy orechu a neumlela jsem je.Jinak za recept a chut davam hodne 111111111

  • Eva Uhrová | 19. 10. 2009 16:57

    Takže pekla jsem bábovku, chuťově je velice dobrá, ale příště udělám z bílků sníh. Po pravdě mě takové ty hutné bábovky moc nechutnají. Když se ušlehá sníh je moc výborná a nadýchaná.

  • Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

    Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

  • Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

    Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

  • Jiří Kaliba | 10. 10. 2009 21:49

    Skvělá!!! Dneska jsme díky této bábovce zachránili situaci:-). Díky za komentáře, podle nich jsme z bílků ušlehali sníh a žloutky utřeli s cukrem. Nevím, jestli to bylo tím, ale bábovka je fakt luxusní. Díky za recept!!

  • Eva Uhrová | 10. 10. 2009 20:38

    Hezký večer, takže bábovku mám zatím v troubě. Jen jsem se špatně podívala a dala tam celý hrnek mléka, tak jsem to zkusila zahustit moukou a cukrem, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Ale díky tomu že máme slepice, tak přinejhorším budou mít snídani :o)

  • Petra V. | 30. 9. 2009 23:08

    Babovka je vynikajici. Delala jsem ji 2x. Po prve jsem vse smichala jen dohromady a vylila do formy. Babovka byla sice chutove dobra, ale byla jakoby dost hutna, nenadychana..... Tak jsem po druhe klasicky vyslehala zloutky s cukrem, pridala olej, mleko, mouku s praskem do peciva, orechy a snih z bilku jsem nakonec lehce vmichala a babovka byla po vsech strankach vynikajici. Nadychana, proste super zalezitost..... Davam za 1 s hvezdickou a dekuji za recept.

  • Michaela PETROVAJOVÁ | 25. 8. 2009 07:28

    Výborná bábovka - včera jsem jí upekla. Dávám 1. :)

  • Ludmila Macháčková | 24. 8. 2009 10:39

    vynikající dávám 1* .... akorát do chlebíčkové formy

  • Monika T | 1. 8. 2009 22:48

    Tiež som ubrala cukor a výsledok bol na 1, všetkým chutilo :)

  • brettv brettv | 24. 6. 2009 20:14

    dala jsem na menší plech a promazala pikantní marmeládou, výborné

  • Helena Hrazdílková | 20. 6. 2009 14:58

    Právě jsem ji vyndala z trouby.. vypadá dobře, dala jsem tam mandle, a když ji vidím, mohla jsem tam dát víc čokolády.. mě tady ty ohlasy tak naladily, že už se nemůžu dočkat až ochutnám!

  • Iva Randisova | 16. 6. 2009 15:53

    Vyborna, priteli moc chutnala.. jsme 2...vydrzela asi 2 dny :-) (a pridala jsem vic orechu..)

  • Pipi Puncochata | 27. 5. 2009 22:13

    Pecu i jako muffiny a taky moc dobry.

  • Světla Očadlíková | 27. 5. 2009 13:02

    Je opravdu úžasná (jen dávám trošku méně oleje).Děkuji za tento báječný recept. Dávám za1

  • A B | 26. 3. 2009 19:41

    mám větší formu, tak dávám 3 vejce, 1 1/2 hrnku hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 1/2 hrnku ořechů, 3/4 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 1 prášek do pečiva (doufám, že jsem na nic nezapomněla), vše zamíchám šlehačem, žádný sníh - dělala jsem ji nespočetněkrát - vynikající. dávám 1

  • Dana Nárožná | 22. 3. 2009 16:52

    Včera jsem pekla a musím uznat, že bábovka je super. Nikdy jsem z hladké mouky nepekla, takže jsem s trochou nedůvěry dala hladkou, ale udělala jsem sníh, podle rady ostatních a bábovka je báječná. Řadím mezi oblíbené recepty a dávám 1*

  • Ida Juřicová | 15. 2. 2009 21:19

    Dávám za 1! Dle rady ostatních jsem ušlehala z bílků sníh. Bábovka nemá chybu, je nadýchaná a chutná. S pečením jsem neměla problém. Nejdříve 30 min. na 170 st. a pak snížit na 150 a dopéct asi 20 min.

  • Jana Kubáčková | 13. 1. 2009 19:30

    Bábovka je dobrá, ale dost mastná. Syn ji zhodnotil jako výbornou, já oceňuji rychlou přípravu.

  • Veronika Frydrychová | 11. 12. 2008 15:12

    Dávám za 1 krásně vláčná. Pekla jsem 50 min. na 160 stupňů a pak 5 min na 200 stupňů.

  • Vendula Rajdusová | 20. 11. 2008 18:08

    Pekla jsem tuto výýýbornou bábovku včera, ušlehala z bílků sníh, polila tmavou polevou a byla moc dobrá, myslím, že se zítřku nedožije:) Děkuji.

  • Alice Lebedová | 14. 11. 2008 20:03

    Tahle bábovka je naprosto úžasná!Už jinou ani nedělám.Ze začátku se mi taky připalovala, pekla jsem v horkovzdušné troubě na 150 st., s horní plotýnkou zapnutou,ale vždycky se mi připálil spodek. Teď ji peču do poloviny stejně,ale pak vypnu horní plotýnku a teplotu zvýším na 200 st.Světe div se, bábovka ještě vyběhne a je krásně vláčná a už ne připálená. Určitě ji vyzkoušejte a pak schovejte někam vysoko,jinak se po ní hned zapráší. Jako u nás:))

  • vilda babič | 7. 11. 2008 15:02

    rychlá ,moc dobrá, chutná všem,ještě jsme polila čokoládou, děkuji za recept, Babičová

  • Jana B | 28. 10. 2008 11:49

    Vynikající bábovka! Dala jsem nasekané ořechy a trochu nastrouhané čokolády na vaření a bylo to výborné! Jen jsem se bála všechny suroviny smíchat jen tak, proto jsem nejdříve utřela žloutky s cukrem a nakonec přidala sníh. Bábovka vyběhla jedna radost! Příště možná stačí méně prášku do pečiva, v ještě horké bábovce byl trochu cítit.

  • Jitka Bubeníčková | 28. 8. 2008 20:19

    ahojky, tak jsem dneska poprvé pekla bábovku. trochu se mi připálila i přestože jsem jí pekla dle doporučení na 170 stupňů...ale nakonec jsem to černý z povrchu oloupala a šmakuje....příště si dám větší pozor...ale je opravdu dobrá.

  • Eva Hájková | 14. 5. 2008 12:36

    Opravdu výborná, také už jinou ořechovou nepeču, jen tuhle.

  • Hana Valentová | 4. 5. 2008 15:12

    Fakt dobrá, udělala jsem jako paní Kateřina Sprušanská, ze tří vajec a sníh a je super, vláčná i druhý den, už jinou ořechovou dělat nebudu...

  • David Urbánek | 3. 5. 2008 15:44

    Super recept,rychlá a snadná příprava,zvládli jsme to i se 4 letou dcerou

  • Kateřina Sprušanská | 12. 4. 2008 17:45

    bábovka je výtečná, milují ji i děti které ořechy moc nemusí, dělám ji teď každý víkend. Jen podotýkám že dělám z 3 vajec a šlehám sníh z bílků a je lepší než když jsem ji dělala přesně dle receptu nebo-li nám takto více chutná. Hrnek mám veliký cca 270 ml. díky za super recept dávám za 1

  • Klára Keselyova | 16. 2. 2008 16:29

    Bábovka je výborná. Neviem, prečo mi pri pečení praskne /vrch/. Aj keď je to potom spodok, aj tak ma to škrie.

  • Ester Š. | 10. 2. 2008 11:12

    Bábovka je úžasná!!! Dala som na komentáre a piekla som 1,5 dávku (len olej a prášok do pečiva som nechala povodne). Chuť výborná a navyše ten jednoduchý postup, takže chválim a dávam za 1:)

  • Dagmar Hrubá | 14. 12. 2007 10:21

    Výborná a rychlá bábovka. Všem co ochutnali moc chutnala....takže moc děkuji za super receptík.

  • Gábina H | 19. 11. 2007 08:54

    Bábovka byla vynikající, rychlá příprava, výborný výsledek. Nejdříve jsem použila hrnek asi 2 dl, tak byla malá, ale vzhledem k tomu, že se po bábovce v sobotu odpoledne jen zaprášilo, večer jsem musela péct znovu. Použila jsem tedy větší hrnek, asi 3 dl. Pekla jsem nejdřív při 170 st. asi pů hodiny, pak jsem snížila teplotu na 150 a dopékala další půl hodiny.Do velké formy doporučuji dělat z dvojité dávky.

  • Eva Ertlová | 21. 10. 2007 11:46

    Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

  • Eva Ertlová | 21. 10. 2007 10:46

    Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

  • Eva Hájková | 13. 10. 2007 20:55

    Výborná rychlá bábovka.

  • Ilona Sedláčková | 12. 9. 2007 11:58

    Výborná,všem doporučuju.

  • hana Valentová | 2. 7. 2007 21:34

    Rychlovka a mooooc dobrá, vláčná, dávám 1

  • Linda Klein | 2. 5. 2007 14:00

    Nedalo mi to a vyzkousela jsem jeste z liskovych orisku :-)) Rodinna rada nakonec udelila prvni misto babovce s mandlemi, druhe misto babovce s liskovymi orisky a bronz patri babovce s vlasskymi orechy :-)) Jeste jednou velky dik za recept :-)))

  • Linda Klein | 26. 3. 2007 10:44

    Tak jsem jeste vyzkousela s vlasskymi orechy:-) Babovka je velmi dobra, ale mandlova chutnala rodine mnohem vic. Koupila jsem obrovske baleni mletych mandli do zasoby a priste opet upecu s mandlemi :-)

  • Linda Klein | 19. 3. 2007 18:50

    Dnes jsem babovku upekla s mletymi mandlemi a je velmi lahodna. Pekla jsem z dvojite davky, babovka je velka a kypra. Dcera me prosila, at urcite poslu pani Novackove pochvalu. Tak tedy posilam!

  • Jaroslava Žižková | 5. 3. 2007 19:38

    Bábovka je vynikající,jen cukru jsem dala polovic a ořechů na dve dávky jen 1,5. Přidala jsem rum a z bílků jsem ušlehala sníh. Do velké formy byla ze 2 dávek skoro moc. ale vsem moc chutnala.

  • Anonym | 2. 3. 2007 23:06

    dobra mooooooooooooooc dobra ale je tady malo polohrube mouky!!!!!da se sehnat i tady??? dekuji predemalex

  • veronika | 14. 2. 2007 18:20

    Tak jsem dopekla a ochunala a je fakt super!Móóc moc dobrá! Dávám za 1!

  • Jitka Rašková | 11. 2. 2007 15:58

    Ahoj všem, tak už peču bábovku, jen jsem jí musela upravit, co se týče oříšku, měla jsem jen mandle tak jsem moc zvědavá, ale těsto je krásně hladoučky a voní to. Zatím je to na 1. Díky za receptík :-)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 20:09

    Tak jsem dnes upekla a moc chutná,dávám 1.

  • Karolina Smidova | 7. 2. 2007 17:37

    Diky za inspiraci, bylo to moje prvni samostatne peceni v zivote a dopadlo vic nez dobre..:)

  • Lidka Kábrtová | 29. 1. 2007 09:48

    Upečena, je moc dobrá.

  • Líba | 24. 1. 2007 20:08

    Chci moc poděkovat za bezva recept. Trochu jsem ubrala cukr a přidala rozinky. Měla jsem velký úspěch! Díky :-)

  • Zdeňka | 23. 1. 2007 19:21

    Taky jsem vyzkoušela a všem chutnala,dávám1.

  • Jana M. | 23. 1. 2007 14:39

    Bábovku mám právě v troubě,tak jsem zvědavá,většinou se mi nepovedou.Dala jsem tam i ten rum,tak snad to děti nepoznají.

  • Tralalinka | 19. 1. 2007 16:29

    Udělala jsem z dávky a půl protože mám velkou formu, ale prášku do pečiva a oleje jsem dala stejně. Bábovka vynikající, hned jsme se s dětmi do ní pustili a doufám, že zbyde i manželovi :-))))))

  • olga lisáková | 10. 1. 2007 18:08

    Právě jsem ještě teplé, polité čokoládovou polevou ochutnala a jedním slovem VÝBORNÁ!!! Díky.

  • anežka | 9. 1. 2007 14:15

    naprosto skvělá bábovečka..:)...moc doporučuji..:)

  • Wendull | 30. 11. 2006 23:31

    JE dobra, taky doporucuju :-), jen jsem nemel hrnecek mletych vlas. orechu, tak jsem to nahradil co dum dal a dal bramborovy skrob a co vysledek?? SUPER. udelalo to kraaasnou nadychanou kurku. jo dal jsem toho tam tak cca 1lzici az 1+1/2 llzice (proste podle oka) :-).. Zkuste doporucuju

  • Lenka Forejtová | 12. 11. 2006 15:24

    Bábovku jsem vyzkoušela a byla jsem velice překvapená chutí a jemností. Je fakt super. S rozinkami je ještě dobřejší. Dávám jedničku. Děkuji za výborný recept a těším se na další. Lenka Forejtová - Vápenný Podol

  • Lucka | 11. 11. 2006 18:00

    Bábovka je vynikající.Je opravdu jemná a moc dobrá.Dávám 1.Děkuji za skvělý recept.

  • Anonym | 24. 8. 2006 18:25

    moc se omlouvam ale uz jsem jedla lepsi...je pravda ze je jemna ale prujde mi to az prilis a pripada mi trosku mastna. omlouvam se ale priste zkusim urcite jinou... Evca

  • Jiřina Šoupová | 12. 7. 2006 15:56

    Já dávám celý sáček od dr.Oetkra a ten má 12g

  • šárka veselá | 29. 6. 2006 08:15

    muzu se tedy zeptat jestli ten prasek do peciva je cely tzv.13g??

  • Jiřina Šoupová | 28. 6. 2006 10:35

    Bábovka je jemná,skoro se rozplývá,na vrch dávám čokoládovou polevu,nemá chybu.Jednoduchá a výborná.

  • Marus skrnova | 23. 6. 2006 01:35

    Opravdu skvela babovka davam 1*chutna nam vsem v USA.

  • renata beer | 12. 6. 2006 13:19

    je proste vinikajici mooooc dobra

  • Jana H. | 15. 5. 2006 06:47

    Jednoduchy a skvely recept. Pouzila jsem jednou svetly Bacardi rum a podruhe tmavy Mayer's rum. Babocka s tmavym rumem byla lepsi. Jen nevim, jak na dvojitou davku. Mam dat dvojity prasek do peciva a nebo jenom jeden?

  • Helena | 25. 4. 2006 16:25

    Jednoducha a vyborna,zaslouzi cistou jednicku.pridala jsem hrozinky a rum.Jen bych doporucila uvest mnozstvi peciciho prasku na zarovnane lzice ,aby nedochazelo k zamene.Z tohoto webu jsem pochopila,ze existuji 2 velikosti sacku peciciho prasku.Jaj sem dala 1 zarovnanou lzicku a 1 zarovnanou lzici a vubec z toho nebyl citit.

  • Eva Černá | 4. 4. 2006 08:29

    Vyzkoušela jsem a byla výborná,rodina ji pochválila.Díky. Eva

  • sosinka | 24. 3. 2006 13:05

    Skvělá bábovka. Byla za chvilku snědená. :) Děkuji za recept.

  • Lenka | 13. 3. 2006 10:19

    Dobrký den, tak jsem ji včera zkusila a měla jsem úúúspěch. Na můj vkus hodně cukru, přístě dám tak polovinu a zkusím i ten rumík.

  • Víťa a Verča | 5. 3. 2006 19:23

    Naprostodokonalá a při tom jednoduchá. Moc děkujeme.

  • Monika S. | 27. 2. 2006 08:36

    V piatok som vyskúšala a bola naozaj výborná. Tiež som ju robila z jeden a pol dávky a pridala som trošku citrónovej kôry a rumu. Hodnotím za 1.

  • Gita | 15. 2. 2006 14:10

    Tak jsem udělala z dvojité dávky...mám totiž velkou skleněnou formu na bábovku.....zatím je v troubě..tak doufám, že se mi dílo zdaří :-)

  • Pavla | 13. 2. 2006 10:57

    babovka je výborná,vláčná i druhý den,nechápu jak se někomu nemohla povést.Pekla jsem ji na 160st asi 35mim v horkovzdušné troubě.

  • Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:20

    Já dávám jedno vajíčko a polévkovou lžíci rumu, jinak všeho stejně. Formu vymazávám máslem a vysypávám kokosem, a to je potom mňamka! Je to velmi dobrá a rychlá bábovka, a všem chutná :-))

  • Hanka | 12. 2. 2006 15:28

    Díky moc za recept i za rady, byla fakt supr. Byla to moje historicky první buchta a fakt se povedla. Dala jsem tam ještě rumík a vanilk.cukr. Formu (kov.) jsem vymazala máslem a vysypala ořechama a vyklopilo se to úplně samo, spíš skoro vyklouzlo na zem :-) Těsta opravdu není moc, stačil jen na srnčí hřbet, ale jinak vřele doporučuju, i pro takový začátečníky jako jsem já. Všechny vás moc zdravím.

  • J. D. | 11. 2. 2006 10:55

    Dobrý den, bábovku jsem pekla 30min.při 170°C a už se mi připalovala,tak jsem ji musela vyndat --mám elektr.troubu KONČAR- stará,ale dobrá :-))Jinak je bábovka vskutku rychlá a jendoduchá,ale chutná dost po prdopeči.Ačkoliv jsem měla formu velkou, vyskočila mi krásně i s touto dávkou těsta,které zde uvádíte .Po vyjmutí z trouby zchladla a scvrkla asi 1/3,tvar si zachovala. díky za tip,ale myslím,že dávám za 2.děkuji

  • Petra D | 10. 2. 2006 14:49

    Díky za recept..je to opravdu paráda....je to hodně podobné jako Rafaelo řezy...myslííte, že by se sem taky hodila smetana na polití?

  • Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 13:49

    Rychlé, jednoduché, přidala jsem pytlík rozinek, bylo dobré

  • Misa K. | 9. 2. 2006 21:33

    Babovka je rychla a skvele chutna. Po upeceni jsem ji na chvilku zakryla uterkou, jak radila pani Di. Pak sla vyklopit krasne. Dekuji za tip.

  • eva mottlova | 9. 2. 2006 11:44

    pece se 45 min. na 180 st

  • Hana Lajzova | 31. 1. 2006 19:12

    Tuto bábovku jsem pekla včera a byla výborná.Jen ji příště musím udělat z dvojité dávky, poněvadž jsem tak tak zaplnila polovinu formy.

  • Olga | 30. 12. 2005 21:28

    Ahoj, dekuji za jednoduchy a chutny recept. Vcera jsem babovku delala. Jen jsem mela trosku strach z tech celych vajicek, takze jsem do testa dala pouze zloutky a teprve nakonec primichala z bilku uslehany snih. Mam nizsi babovkovou formu a hmoty bylo akorat, do vyssi by ji bylo opravdu malo. Babovka byla pry dobra, {pochvalila ji i tchyne} Moc jsem z ni ale nemela, uz je pryc...

  • Karolina Kostkova | 22. 12. 2005 22:48

    Kdyz doma nemam olej - mohu pouzit rozpustene maslo? Dekuji!!!

  • Martina Doskočilová | 2. 12. 2005 16:20

    Ahoj,tak jsem jí včera upekla a je super,no skoro už není.Dala jsem na radu AIRAN NOVÁKOVÉ a dělala jsem z dávky a půl,protože se mi zdálo,že jenom jedna dávka bude málo,ale prášek a olej jsem nechala dle původního receptu.Tato bábovka je rychlejší a jednodušší,než jakou jsem dělala dřív.Diky.

  • Dadka Veselá | 25. 10. 2005 14:35

    bábovka je opravdu výborná..jednoduchá, rychlá příprava a chuťově perfektní

  • Johanka K | 1. 9. 2005 09:16

    ...ahoj, dievčatá...odvetdy, čo vymazávam formu, či plech na pečenie (bravč. masťou) sádlem, sa mi nikdy neprilepil žiadem múčnik...a pri bábovke, ak chcem dosiahnuť chrumkavý karamelový povrch, formu vysypem jemným kryštálovým cukrom...J.

  • Di | 1. 9. 2005 07:44

    Věro, vaření není až zas taková věda. Něco se mi osvědčilo, to ostatní ne, tak se ídím svou zkušeností. Blátivý spodek moučníku určitě není, když se dobře upeče - to je ta zkušenost. O tradice mi v tomto případě také nejde - pokud to jde, raději vyložím formu zcela moderně papírem - ale zkuste to u bábovky nebo srnčího hřbetu!Pokud o něčem přemýšlím, tak o tom, kde se bere v některých lidech ta zloba a agresivita. V internetu jsem se s tím setkala už mnohokrát. A je jedno jestli jde o vaření nebo třeba o internetovou encyklopedii. Nepřispívám do tohoto servru dlouho, ale za tu dobu mě už někdo dvakrát hrubě napad. Zkustě Věro o tom přemýštet také Vy.

  • Hanka | 30. 8. 2005 11:49

    Ta bábovka je sice chutově dobrá, ale hmoty je málo a a Jestli se mi povedla? Jestli říkáte trhanci bábovka, no tě prsk.

  • Airan Novakova | 14. 8. 2005 19:28

    Darku, ja pecu v horkovzdusne babovku 35-40 minut na 160° ale vzdy po pulhodine skousim spejly:-) Tuhle jsem delala z davky a pul, ale mnozstvi prasku do peciva a oleje nechala tak,teda 1 prasek a 1/2hrnku. Babovka je vyborna:-)))

  • Darek Amatér | 14. 8. 2005 17:50

    Dobrý den,chtěl bych se zeptat na to jak dlouho přesně se ta bábovka peče a také na kolik stupňů v troubě (elektrické)? Děkuji.

  • Jana P | 9. 7. 2005 20:17

    pro Janinku. Mne se nezdálo, když se přidá troška rumu, tak to opravdu není znát.

  • Janinka | 9. 7. 2005 09:48

    Čtu tady samou chválu, tak bych to docela šla zkusit, ale jen jeden hrnéček mouky na celý sáček prášku do pečiva se mi nějak nezdá - není to potom v té bábovce moc znát? Díky!

  • Jana Tichá | 8. 7. 2005 19:50

    Formu na bábovku vymazávám změklým máslem a vysypávám tou moukou, kterou mám zrovna po ruce, tzn. ze které jsem pekla. Když bábovku vyndám z trouby, postavím ji ihned na složený a hodně namočený hadr ve studené vodě, třeba na dlaždice v koupelně. Moučník se tak prý odpaří a bezproblémů se vyklopí. Asi to funguje, protože se mi každá vyklopila. Dříve jsem pekla v plechové formě a pak ve skleněné.

  • Kuchařka on-line | 8. 7. 2005 15:49

    Dana: muzete prosim uz ukoncit vase komentare, ktere jsou velmi osobni? Nechte si to prosim do diskuze nebo si piste s dotycnymi e-mailem. Ostatni uzivatele, kteri sleduji komentare, jiste nezajima vase umeni/neumeni v kuchyni. Komentare tu jsou od toho, aby mohli uzivatele napsat svoje zkusenosti s receptem, nikoliv tu resit osobni problemy!!!

  • Dana | 8. 7. 2005 14:36

    Btw. Vero, pamatuji si na vas z diskuze u Bublaniny, kdy jste me prirovnala ke sve tchyni, ktera zkazi kazdy vas recept, a nezapomene se pochvalit, ze je od vas. Prirovnani vtipne,nastesti vsak uplne zcestne.Nevim, proc mate potrebu do kazdeho tolik sit...

  • Dana | 8. 7. 2005 14:33

    Vero,proc nenechate Di,at si formu na babovku vymazava jak chce?Myslim, ze jsou 2 typy kucharek - ty, co poctive dodrzuji tradice vareni a peceni, a pro ne jde o zabehnutou klasiku a tak trochu mozna i ritual, a pak ty, ktere potrebuji uvarit a upect co mozna nejrychleji a nejjednoduseji.Osobne patrim k te druhe skupine,ale nerekla bych o nekom, kdo je z te prvni grupy, ze je liny premyslet...Vazte trochu sva slova, pls.

  • Petra | 6. 7. 2005 12:22

    Tak nevím pro mne je trochu moc mastná.

  • VERA | 3. 7. 2005 07:41

    Pro Di:To myšlení vás nějak bolí.Taky nevím,proč po upečení přikrýváte bábovku alobalem.Jaký to má smysl?Aby se odpařila a 'zblátovatěla'spodní strana?A pro vaši informaci-i změklé máslo lze roztírat tzv.mašlovačkou.Máslo pěkně drží na stěnách a nestéká.A nejlepší na vysypání je rozemnutý kousek usušené bábovky!Zdravím!

  • Jana | 2. 7. 2005 19:14

    Milí kuchaříci i -ce, neodolala jsem, když jsem si přečetla tu velikou chválu. A udělala jsem moc dobře. Bylo to vynikající a návštěva i my si velice pochutnali. Díky !!!!

  • Di | 30. 6. 2005 14:13

    Nemusím složitě přemýšlet nad něčím, co se mi osvědčilo a vždy povedlo. Ale nikomu nerozmlouvám jeho osvědčené postupy. Radulka žádala o radu, tak jsem přišla se svou do mlýna. Ona už si vybere, co jí bude vyhovovat nejlépe.P.S. Taky mám ráda čisté prstíky.

  • Václav Bělice | 30. 6. 2005 10:54

    Má různé formy na bábovku, kameninovou po babičce, plechovou, skleněnou, ale v poslední době nejraději peču ve formě ze silikonu. Je to pohádka. Vymaže se tukem při prvním použití a pak se těto dává jen do navymazané formy.

  • VERA | 30. 6. 2005 08:22

    I složité věci muzete delat automaticky,ale obcas se nad nimi zamyslet není na škodu.Je ale fakt,ze na trhu jsou formy,které vůbec nebudí důvěru a u nich je každá osvědčená rada drahá.Jinak zkusila jsem ořechy nahradit mletou kávou a super,dělám to i u mramorové-ta je pak 3-barevná.Ahojky!

  • Di | 29. 6. 2005 15:33

    Není to složité, když si člověk na tento postup zvykne a dělá ho automaticky. jenže každá forma a každá trouba jsou trochu jiné.

  • Jitka Žejdlíková | 29. 6. 2005 13:46

    Vymazávám formu ramou culinese (ta tekutá) a to mašlovačkou. Prstíky zůstanou čisté. Vysypu hrubou moukou. Po upečení nechám ve formě téměř vychladnout. Ještě se mi nestalo, abych ji nevyklopila.

  • Jitka | 29. 6. 2005 08:44

    Plechy či formy můžeme po vymazání tukem /nejlepší je sádlo/vysypat strouhankou /nemá tak jemnou strukturu jako mouka/, používám i kokos. Mohu doporučit.

  • VERA | 29. 6. 2005 07:40

    Nevím Radulko proč by jste to měla dělat tak složitě jako Di-vymažte změklým,nikoliv rozpuštěným!/to steče/máslem a vysypte hrubou moukou.Za 20 let se mi nestalo,že bych bábovku nevyklopila.Držím palce!

  • Libuše Romančíková | 17. 6. 2005 17:27

    Tak jsem včera napsala svůj příspěvek plný chvály na ořechovou bábovku a zapoměla jsem vyplnit své jméno.Psaní anonymů skutečně není mým koníčkem a tak prosím moderátora o dodatečnou opravu posledního příspěvku.Děkuji.

  • Anonym | 16. 6. 2005 17:16

    Tak jsem dojedla poslední kousek včerejší bábovky a musím souhlasit s ostatními,že je postě vynikající.Přidala jsem rozinky i rum.Takže všem dopoučuji a protože je rychlá,stihla jsem si bez problémú umít i ty vlasy.A co se týká vyklápění bábovky,tak já vymazávám nerozpuštěnou herou,postě jen tak rukou a vždy se mi podaří vyklopit.Myslím,že teflonová forma by se takto dala vymazat bez problémů.Zkuste paní Radulko a dejte vědět.Já bábovku nechávám po vytažení jen asi 5 min.vypářit a hned ji opatrně vyklopím.

  • Radulka | 16. 6. 2005 16:22

    Díky za radu, vyzkouším. Problém je, že když nepřilnavou formu mažu olejem (obyč. plechové to nevadí), tak nepřilne ani ten olej, udělá kapky a ostrůvky a to samé pak ta mouka na něm...uvidím, zda se máslo bude chovat mravněji :-) Také jsem slyšela a zkoušela vysypávání strouhankou, ale to taky nefungovalo.

  • Di | 16. 6. 2005 15:30

    Mám obyčejné plechové formy a dělám to následně: formu vymažu rozpuštěným máslem a vložím na chvilku do lednice. Pak vyjmu, vymažu znovu a vysypu polohrubou moukou. Po upečení moučník rozhodně nevyklápějte hned. Přikryjte ho utěrkou, alobalem nebo pod. a klidně nechce vychladnout. Vyklápějte, až uvidíte, že se moučník odchlýpl od stěn. Rozhodně nespěchejte. To jsou zkombinované rady manželovy maminky a mé bývalé kolegyně. Jsou stoprocentní!

  • Radulka | 16. 6. 2005 15:17

    Nevíte prosím náhodou někdo, jak vyzrát v případě vyklápění bábovek na tzv. nepřilnavé formy (tj. kovové, potažené čímsi, asi teflonem, nikoliv silikonové). Zkoušela jsem snad všechno - vymazat a vysypte, nechat jen tak, přikládat mokry hadr na otočenou formu...prostě nikdy se mi nepodařilo bábovku hezky vyklopit, byl z ní trhanec. Předem díky.

  • Libuše Romančíková | 15. 6. 2005 19:02

    Tak tady čtu tu samou chválu a místo toho abych si šla umít vlasy,jdu tu bábovku upéct.Rozhodně dám vědět jak jsem uspěla.Snad potom jěště stihnu i ty vlasy,aby ta bábovka nevypadala lépe jak já...

  • Abies Alba | 15. 6. 2005 18:04

    Tak tohle je nejlepší bábovka, jakou jsem kdy jedla. Pekla jsem rovnou z dvojité dávky, přidala rum a formu vysypala sezamovým semínkem. Doporučuju. Právem tomuto receptu náleží 1. :o)

  • Marie Němcová | 15. 6. 2005 13:43

    Výborná!! Jsem ráda,že ji vidím v TOP 10. Dělala jsem ji v sobotu.Byla hned pryč.Takže v neděli jsem ji pekla z dvojité dávky znovu.Dávám 1***

  • Radek | 10. 6. 2005 12:37

    Byla vyborna, pridal jsem tam vsechno co pisete, akorat s tim rumem jsem to asi prehnal-deti nemohly usnout

  • Marie Svobodová | 5. 6. 2005 22:52

    Vzhledem k nedostatku ořechů jsem dala jen 1/2 hrnečku ani to nebylo poznat a hlavně všem moc chutnala a je velmi rychlá a dobrá

  • Anonym | 1. 6. 2005 14:54

    Nechapu proc tam pridavate kakao? Pak to neni orechova ale kakaova babovka!

  • Romana Vránová | 14. 5. 2005 21:12

    Moc dobrá a hlavně rychlá. Všem doporučuji.

  • Romana Vránová | 14. 5. 2005 12:41

    Je moc dobrá a hlavně úplně jednoduchá. Všem doporučuji.

  • Jitka | 9. 5. 2005 13:25

    Zkusila jsem, moc dobré, snadné i pro neprofesionální pekny. Mňam.

  • Petra H | 8. 5. 2005 16:06

    Mňam, rychlá a velmi chutná.

  • Dana Vaňková | 24. 4. 2005 15:48

    Paráda!Přidala jsem všechno co ostatní přede mnou a je opravdu dobrá.Není to žádná sucharda a je rychlá.

  • Markéta | 5. 3. 2005 11:01

    Dík moc za recept na ořechovou bábovku.Přidala jsem taktéž kakao.Chtěla jsem přidat i rumík,ale lahev byla nějaká vyschlá....to je ten manželovo čajík s rumem..takže jsem přidala medovinu..a nemělo to chybu.Takže všem vřele doporučuji vyzkoušet tento rychlý a hlavně jednoduchý recept na vynikající bábovku..je to mňamka:-)

  • Jarmila | 28. 11. 2004 15:28

    Bábovka je vynikající, přidala jsem rum, dala jsem 3/4 hrnečku cukru. Upekla jsem bábovku v silikonové formě, je to vynikající.

  • Dana | 23. 11. 2004 11:54

    Přidala jsem ještě 3 lžíce kakaa a asi 8 lžic rumu a bábovka byla vynikající. Zařadím do svého repertoáru.Zkuste vysypat formu sezamovým semínkem (koupí se v prodejnách zdravé výživy). Sezam při pečení zezlátne a je to strašně dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Mleté vlašské ořechy Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Vejce

Třená bábovka podle Sandtnerky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Bramborovo - květáková polévka s kurkumou

Bramborovo - květáková polévka s…

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Narozeninový sváteční dort

Narozeninový sváteční dort

Krůtí s rýžovými nudlemi

Krůtí s rýžovými nudlemi

Pórková polévka s cizrnou

Pórková polévka s cizrnou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Třená bábovka podle Sandtnerky

Poslední sledované recepty

110
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
103
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
78
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
62
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
49
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz „Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

„Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Originální vysočinské mrkvance
Originální vysočinské mrkvance
Originální zeleninový britský recept Bubble & squeak
Originální zeleninový britský recept…
Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Ořechová bábovka III.
Ořechová bábovka III.
Ořechová bábovka s čokoládou
Ořechová bábovka s čokoládou
  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact