• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Ořechová bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 255
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ořechová bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek mléko vlažné
    • 1
      hrnek moučkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek olej
    • 1
      hrnek mleté vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pomalu pečeme v mírně až středně vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Duo bábovka

Duo bábovka

Bábovka "trio"

Bábovka "trio"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucasice | 2. 9. 2019 22:02

    Recept skvělý, peču už jen tuto ale nově jsem si od www.zgastro.cz pořídila silikonovou formu na bábovku, pečete taky v silikonu?

  • kuchaříčci | 2. 8. 2017 15:27

    Výborná :)

  • gabin | 4. 4. 2017 19:00

    Výborná . Peču již po několikáté... .

  • gabin | 4. 4. 2017 18:57

    Výborná . Peču již po několikáté. . .

  • Tamara | 28. 10. 2016 10:36

    Tchyně na prahu, rychle něco jednoduchého, všechno doma, bezva! Mastná nebyla ani trochu, olej musí být kvalitní. :-)

  • Ricci | 18. 3. 2016 14:09

    Taky ji mám moc mastnou, škoda že jsem si Vašeho příspěvku nevšimla předtím. :-))

  • Renata | 28. 12. 2015 20:43

    Tak tedy byla příšerně mastná a drolila se, takže půl hrnku oleje je moc. Jinak chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

  • Renata | 28. 12. 2015 20:40

    Tak tedy mě vyšla příšerně mastná. Už bych do ní příště pul hrnku oleje nedala. Ale chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

  • bodmrazzu | 4. 11. 2015 21:07

    Trochu jsem recept poupravila a super, nedožije snad ani druhého dne <3 :-P 4bílky, 4 žloutky vyšlehat s necelým hrnkem cukru, přidat dva hrnky namletých ořechů, 3/4hrnku oleje, hrnek mléka, hrnek špaldové mouky, hrnek polohrubé mouky, prášek do pečiva, hrst chia semínek, sníh z bílků, do části těsta karob nebo kakao

  • Iveta | 9. 10. 2015 21:57

    Babovka super. Nepridavala jsem rozemlete orechy, ale drcene, pul hrnku vlasskych a ctvrt hrnku pistacii. Mnamozni!!!

  • Andy | 15. 2. 2015 08:16

    Babovka mnamozni, rychlá, od teď jinou dělat nebudu. Všechny ostatní jsou složité. Místo cukru moucka jsem dala cukr krupici a podle receptu žádné šlehání a v pohodě, dopadla tak že byla v momentě pryč. Upekla jsem jako formu chlebíček,fakt super <3

  • Míša | 16. 1. 2015 10:23

    Famózní bábovka, jinou už péct nebudu! :-)

  • Klaudia | 27. 9. 2014 16:05

    Ořechová bábovka moc dobrá a hlavně rychlá. Pekla jsem ji stejným způsobem, jako Martina a musím potvrdit, že je to báječný recept :-)

  • Martina | 21. 3. 2014 17:17

    Musím říci, nejlepší recept na ořechovou bábovku! Dle komentářů jsem si nechala poradit, žloutky vyšlehala s cukrem a nakonec dala sníh. Také jsem pekla 30 minut při 180°, poté 20 minut při 150°. Recept tisknu a zanedlouho budu dělat znovu :) Moc chválím :-) !!!

  • Michael Kříž | 13. 3. 2014 22:26

    Zravim všechny cukromlsy, Dneska jsem poprvé v životě pekl bábovku. Dal jsem tam navíc kandovanou kůru a mandlový aroma + jeden skořicovej cukr a je to fakt dobrota. Díky za recept Už ani jinou zkoušet nebudu. 1* jo a ten cukr sem taky trošičku zkrouhnul na 3/4 hrnku. Čau

  • Pavelu | 18. 1. 2014 16:04

    Výborná

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 10:09

    104 hodnocení a tento recept nemá foto? :)) Dovolím si tedy fotku přidat :) Jinak bábovka je VÝBORNÁ. Také jsem dala méně cukru a šlehala jsem zvlášť žloutky s cukrem a pak sníh. Plus jsem přidala nasekané vlašské ořechy :) Dávám za 1!

  • petrhejl | 5. 10. 2012 21:07

    Recept je naprosto dokonalý. Manžel miluje sladké, takže narozdíl od některých komentářů, kde ubírali cukr, já nechala stejné množství a kdybych přidala, vůbec nic by se nestalo :-))

  • markyytkaa | 8. 11. 2010 13:54

    Kvůli tomuto receptu jsem se registrovala! Bábovka je úúúžasná! Jednoduchá a doopravdy skvělá. Místo oříšků dávám mleté mandle a sníh z bílků vmíchávám do těsta nakonec.

  • Sabina Konečná | 2. 10. 2010 18:57

    Bábovka je ÚCHVATNÁ! Nejprve jsem vyšlehala žloutky s cukrem a sníh z bílků dala až nakonec a místo 1 hrnku cukru jen půlku. Nadýchaná, jemná, úúúúúžasnááááá

  • Veronika Teichmannová | 11. 5. 2010 11:28

    Máte pravdu, děkuju za rady, mamka to taky potvrdila=)

  • ladislava staffenová | 10. 5. 2010 10:00

    Každá trouba peče jinak, takže v každém receptu berte teplotu jen jako orientační. Já vždycky dodávám na konci receptu - držte se vlastní trouby. Já např. musím všechno, co v troubě dělám asi 10 min. před koncem pečení otáčet, protože mi trouba peče ¨víc zezadu a jakoby šikmo nahoru a to i když použiju horkovzduch, takže už tu potvůrku znám ;-))

  • iva nemcova | 9. 5. 2010 18:43

    Veroniko,ja mela vzdycky podobny problem a to nejen s babovkami,ale i treba s piskotovym testem... jednoduse stacilo pect na vyssi teplotu: babovky na 180 -190 a piskot na 190. a to i u receptu, kde se doporucovalo pect na mirnou teplotu.Me se to oplatilo,tak to zkuste.

  • Veronika Teichmannová | 9. 5. 2010 17:46

    Bábovka je chuťově výborná, ale bohužel mám problém s pečením. Peču ji na 150-160°C asi hodinu, když do ní píchnu špejlí, tak vypadá, že už je hotová (těsto se na špejli nelepí), ale když ji vyklopím z formy, tak nedrží tvar a jakoby splaskne... A je taková vlhká, není nadýchaná.. Nevím, co dělám špatně, nejdřív smíchám žloutky s cukrem, pak přiliju teplé mléko a olej, přisypu oříšky a mouku smíchanou s prdopečem, nastrouhám citronovou kůru, nechám šlehat, pak jemně vmíchám sníh z bílků a dám péct. Můžete mi někdo poradit, prosím?

  • Dita H. | 4. 2. 2010 13:33

    je lahodná, vláčná a prudce jedlá :-)) na můj vkus převelice sladká, cukru přístě dám jen polovinu. Bílky jsem šlehala zvlášť.

  • Zdeňka Zítová | 21. 11. 2009 17:24

    musím jí jen pochválit, je výborná, akorát bych dala větší dávku

  • Daniela Klečková | 28. 10. 2009 06:59

    Jdu na to,dnes jedu navštívit jednoho známého,tak at nejedu s prázdnou,se sněhem to bude super.Tááák zacvičit po ránu,namazat svaly a ať se dílo daří!

  • Jana Bělochová | 27. 10. 2009 19:26

    Výborná, nadýchaná a krásně vláčná. Také jsem vyšlehala žloutky s cukrem a z bílků udělala sníh. Pekla jsem v silikonové formě v horkovzduchu na 150st. asi 50 minut. Krásně se vyklopila,jen příště udělám z dvojité dávky,aby byla krásně vysoká jako na obrázku. Díky za super recept. Oceňuji i to,že se nemusí vážit :)

  • Eva Santova | 21. 10. 2009 08:16

    Tak babovku jsem upekla,moc dobra.Jen me prekvapilo,ze mi nesla z formy.Pokud mate nekdo z tim zkusenosti tak dekuji za radu jak dobre vyklapnout babovku z formy.Mozna to bylo tim ze jsem davala do testa kusy orechu a neumlela jsem je.Jinak za recept a chut davam hodne 111111111

  • Eva Uhrová | 19. 10. 2009 16:57

    Takže pekla jsem bábovku, chuťově je velice dobrá, ale příště udělám z bílků sníh. Po pravdě mě takové ty hutné bábovky moc nechutnají. Když se ušlehá sníh je moc výborná a nadýchaná.

  • Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

    Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

  • Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

    Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

  • Jiří Kaliba | 10. 10. 2009 21:49

    Skvělá!!! Dneska jsme díky této bábovce zachránili situaci:-). Díky za komentáře, podle nich jsme z bílků ušlehali sníh a žloutky utřeli s cukrem. Nevím, jestli to bylo tím, ale bábovka je fakt luxusní. Díky za recept!!

  • Eva Uhrová | 10. 10. 2009 20:38

    Hezký večer, takže bábovku mám zatím v troubě. Jen jsem se špatně podívala a dala tam celý hrnek mléka, tak jsem to zkusila zahustit moukou a cukrem, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Ale díky tomu že máme slepice, tak přinejhorším budou mít snídani :o)

  • Petra V. | 30. 9. 2009 23:08

    Babovka je vynikajici. Delala jsem ji 2x. Po prve jsem vse smichala jen dohromady a vylila do formy. Babovka byla sice chutove dobra, ale byla jakoby dost hutna, nenadychana..... Tak jsem po druhe klasicky vyslehala zloutky s cukrem, pridala olej, mleko, mouku s praskem do peciva, orechy a snih z bilku jsem nakonec lehce vmichala a babovka byla po vsech strankach vynikajici. Nadychana, proste super zalezitost..... Davam za 1 s hvezdickou a dekuji za recept.

  • Michaela PETROVAJOVÁ | 25. 8. 2009 07:28

    Výborná bábovka - včera jsem jí upekla. Dávám 1. :)

  • Ludmila Macháčková | 24. 8. 2009 10:39

    vynikající dávám 1* .... akorát do chlebíčkové formy

  • Monika T | 1. 8. 2009 22:48

    Tiež som ubrala cukor a výsledok bol na 1, všetkým chutilo :)

  • brettv brettv | 24. 6. 2009 20:14

    dala jsem na menší plech a promazala pikantní marmeládou, výborné

  • Helena Hrazdílková | 20. 6. 2009 14:58

    Právě jsem ji vyndala z trouby.. vypadá dobře, dala jsem tam mandle, a když ji vidím, mohla jsem tam dát víc čokolády.. mě tady ty ohlasy tak naladily, že už se nemůžu dočkat až ochutnám!

  • Iva Randisova | 16. 6. 2009 15:53

    Vyborna, priteli moc chutnala.. jsme 2...vydrzela asi 2 dny :-) (a pridala jsem vic orechu..)

  • Pipi Puncochata | 27. 5. 2009 22:13

    Pecu i jako muffiny a taky moc dobry.

  • Světla Očadlíková | 27. 5. 2009 13:02

    Je opravdu úžasná (jen dávám trošku méně oleje).Děkuji za tento báječný recept. Dávám za1

  • A B | 26. 3. 2009 19:41

    mám větší formu, tak dávám 3 vejce, 1 1/2 hrnku hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 1/2 hrnku ořechů, 3/4 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 1 prášek do pečiva (doufám, že jsem na nic nezapomněla), vše zamíchám šlehačem, žádný sníh - dělala jsem ji nespočetněkrát - vynikající. dávám 1

  • Dana Nárožná | 22. 3. 2009 16:52

    Včera jsem pekla a musím uznat, že bábovka je super. Nikdy jsem z hladké mouky nepekla, takže jsem s trochou nedůvěry dala hladkou, ale udělala jsem sníh, podle rady ostatních a bábovka je báječná. Řadím mezi oblíbené recepty a dávám 1*

  • Ida Juřicová | 15. 2. 2009 21:19

    Dávám za 1! Dle rady ostatních jsem ušlehala z bílků sníh. Bábovka nemá chybu, je nadýchaná a chutná. S pečením jsem neměla problém. Nejdříve 30 min. na 170 st. a pak snížit na 150 a dopéct asi 20 min.

  • Jana Kubáčková | 13. 1. 2009 19:30

    Bábovka je dobrá, ale dost mastná. Syn ji zhodnotil jako výbornou, já oceňuji rychlou přípravu.

  • Veronika Frydrychová | 11. 12. 2008 15:12

    Dávám za 1 krásně vláčná. Pekla jsem 50 min. na 160 stupňů a pak 5 min na 200 stupňů.

  • Vendula Rajdusová | 20. 11. 2008 18:08

    Pekla jsem tuto výýýbornou bábovku včera, ušlehala z bílků sníh, polila tmavou polevou a byla moc dobrá, myslím, že se zítřku nedožije:) Děkuji.

  • Alice Lebedová | 14. 11. 2008 20:03

    Tahle bábovka je naprosto úžasná!Už jinou ani nedělám.Ze začátku se mi taky připalovala, pekla jsem v horkovzdušné troubě na 150 st., s horní plotýnkou zapnutou,ale vždycky se mi připálil spodek. Teď ji peču do poloviny stejně,ale pak vypnu horní plotýnku a teplotu zvýším na 200 st.Světe div se, bábovka ještě vyběhne a je krásně vláčná a už ne připálená. Určitě ji vyzkoušejte a pak schovejte někam vysoko,jinak se po ní hned zapráší. Jako u nás:))

  • vilda babič | 7. 11. 2008 15:02

    rychlá ,moc dobrá, chutná všem,ještě jsme polila čokoládou, děkuji za recept, Babičová

  • Jana B | 28. 10. 2008 11:49

    Vynikající bábovka! Dala jsem nasekané ořechy a trochu nastrouhané čokolády na vaření a bylo to výborné! Jen jsem se bála všechny suroviny smíchat jen tak, proto jsem nejdříve utřela žloutky s cukrem a nakonec přidala sníh. Bábovka vyběhla jedna radost! Příště možná stačí méně prášku do pečiva, v ještě horké bábovce byl trochu cítit.

  • Jitka Bubeníčková | 28. 8. 2008 20:19

    ahojky, tak jsem dneska poprvé pekla bábovku. trochu se mi připálila i přestože jsem jí pekla dle doporučení na 170 stupňů...ale nakonec jsem to černý z povrchu oloupala a šmakuje....příště si dám větší pozor...ale je opravdu dobrá.

  • Eva Hájková | 14. 5. 2008 12:36

    Opravdu výborná, také už jinou ořechovou nepeču, jen tuhle.

  • Hana Valentová | 4. 5. 2008 15:12

    Fakt dobrá, udělala jsem jako paní Kateřina Sprušanská, ze tří vajec a sníh a je super, vláčná i druhý den, už jinou ořechovou dělat nebudu...

  • David Urbánek | 3. 5. 2008 15:44

    Super recept,rychlá a snadná příprava,zvládli jsme to i se 4 letou dcerou

  • Kateřina Sprušanská | 12. 4. 2008 17:45

    bábovka je výtečná, milují ji i děti které ořechy moc nemusí, dělám ji teď každý víkend. Jen podotýkám že dělám z 3 vajec a šlehám sníh z bílků a je lepší než když jsem ji dělala přesně dle receptu nebo-li nám takto více chutná. Hrnek mám veliký cca 270 ml. díky za super recept dávám za 1

  • Klára Keselyova | 16. 2. 2008 16:29

    Bábovka je výborná. Neviem, prečo mi pri pečení praskne /vrch/. Aj keď je to potom spodok, aj tak ma to škrie.

  • Ester Š. | 10. 2. 2008 11:12

    Bábovka je úžasná!!! Dala som na komentáre a piekla som 1,5 dávku (len olej a prášok do pečiva som nechala povodne). Chuť výborná a navyše ten jednoduchý postup, takže chválim a dávam za 1:)

  • Dagmar Hrubá | 14. 12. 2007 10:21

    Výborná a rychlá bábovka. Všem co ochutnali moc chutnala....takže moc děkuji za super receptík.

  • Gábina H | 19. 11. 2007 08:54

    Bábovka byla vynikající, rychlá příprava, výborný výsledek. Nejdříve jsem použila hrnek asi 2 dl, tak byla malá, ale vzhledem k tomu, že se po bábovce v sobotu odpoledne jen zaprášilo, večer jsem musela péct znovu. Použila jsem tedy větší hrnek, asi 3 dl. Pekla jsem nejdřív při 170 st. asi pů hodiny, pak jsem snížila teplotu na 150 a dopékala další půl hodiny.Do velké formy doporučuji dělat z dvojité dávky.

  • Eva Ertlová | 21. 10. 2007 11:46

    Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

  • Eva Ertlová | 21. 10. 2007 10:46

    Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

  • Eva Hájková | 13. 10. 2007 20:55

    Výborná rychlá bábovka.

  • Ilona Sedláčková | 12. 9. 2007 11:58

    Výborná,všem doporučuju.

  • hana Valentová | 2. 7. 2007 21:34

    Rychlovka a mooooc dobrá, vláčná, dávám 1

  • Linda Klein | 2. 5. 2007 14:00

    Nedalo mi to a vyzkousela jsem jeste z liskovych orisku :-)) Rodinna rada nakonec udelila prvni misto babovce s mandlemi, druhe misto babovce s liskovymi orisky a bronz patri babovce s vlasskymi orechy :-)) Jeste jednou velky dik za recept :-)))

  • Linda Klein | 26. 3. 2007 10:44

    Tak jsem jeste vyzkousela s vlasskymi orechy:-) Babovka je velmi dobra, ale mandlova chutnala rodine mnohem vic. Koupila jsem obrovske baleni mletych mandli do zasoby a priste opet upecu s mandlemi :-)

  • Linda Klein | 19. 3. 2007 18:50

    Dnes jsem babovku upekla s mletymi mandlemi a je velmi lahodna. Pekla jsem z dvojite davky, babovka je velka a kypra. Dcera me prosila, at urcite poslu pani Novackove pochvalu. Tak tedy posilam!

  • Jaroslava Žižková | 5. 3. 2007 19:38

    Bábovka je vynikající,jen cukru jsem dala polovic a ořechů na dve dávky jen 1,5. Přidala jsem rum a z bílků jsem ušlehala sníh. Do velké formy byla ze 2 dávek skoro moc. ale vsem moc chutnala.

  • Anonym | 2. 3. 2007 23:06

    dobra mooooooooooooooc dobra ale je tady malo polohrube mouky!!!!!da se sehnat i tady??? dekuji predemalex

  • veronika | 14. 2. 2007 18:20

    Tak jsem dopekla a ochunala a je fakt super!Móóc moc dobrá! Dávám za 1!

  • Jitka Rašková | 11. 2. 2007 15:58

    Ahoj všem, tak už peču bábovku, jen jsem jí musela upravit, co se týče oříšku, měla jsem jen mandle tak jsem moc zvědavá, ale těsto je krásně hladoučky a voní to. Zatím je to na 1. Díky za receptík :-)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 20:09

    Tak jsem dnes upekla a moc chutná,dávám 1.

  • Karolina Smidova | 7. 2. 2007 17:37

    Diky za inspiraci, bylo to moje prvni samostatne peceni v zivote a dopadlo vic nez dobre..:)

  • Lidka Kábrtová | 29. 1. 2007 09:48

    Upečena, je moc dobrá.

  • Líba | 24. 1. 2007 20:08

    Chci moc poděkovat za bezva recept. Trochu jsem ubrala cukr a přidala rozinky. Měla jsem velký úspěch! Díky :-)

  • Zdeňka | 23. 1. 2007 19:21

    Taky jsem vyzkoušela a všem chutnala,dávám1.

  • Jana M. | 23. 1. 2007 14:39

    Bábovku mám právě v troubě,tak jsem zvědavá,většinou se mi nepovedou.Dala jsem tam i ten rum,tak snad to děti nepoznají.

  • Tralalinka | 19. 1. 2007 16:29

    Udělala jsem z dávky a půl protože mám velkou formu, ale prášku do pečiva a oleje jsem dala stejně. Bábovka vynikající, hned jsme se s dětmi do ní pustili a doufám, že zbyde i manželovi :-))))))

  • olga lisáková | 10. 1. 2007 18:08

    Právě jsem ještě teplé, polité čokoládovou polevou ochutnala a jedním slovem VÝBORNÁ!!! Díky.

  • anežka | 9. 1. 2007 14:15

    naprosto skvělá bábovečka..:)...moc doporučuji..:)

  • Wendull | 30. 11. 2006 23:31

    JE dobra, taky doporucuju :-), jen jsem nemel hrnecek mletych vlas. orechu, tak jsem to nahradil co dum dal a dal bramborovy skrob a co vysledek?? SUPER. udelalo to kraaasnou nadychanou kurku. jo dal jsem toho tam tak cca 1lzici az 1+1/2 llzice (proste podle oka) :-).. Zkuste doporucuju

  • Lenka Forejtová | 12. 11. 2006 15:24

    Bábovku jsem vyzkoušela a byla jsem velice překvapená chutí a jemností. Je fakt super. S rozinkami je ještě dobřejší. Dávám jedničku. Děkuji za výborný recept a těším se na další. Lenka Forejtová - Vápenný Podol

  • Lucka | 11. 11. 2006 18:00

    Bábovka je vynikající.Je opravdu jemná a moc dobrá.Dávám 1.Děkuji za skvělý recept.

  • Anonym | 24. 8. 2006 18:25

    moc se omlouvam ale uz jsem jedla lepsi...je pravda ze je jemna ale prujde mi to az prilis a pripada mi trosku mastna. omlouvam se ale priste zkusim urcite jinou... Evca

  • Jiřina Šoupová | 12. 7. 2006 15:56

    Já dávám celý sáček od dr.Oetkra a ten má 12g

  • šárka veselá | 29. 6. 2006 08:15

    muzu se tedy zeptat jestli ten prasek do peciva je cely tzv.13g??

  • Jiřina Šoupová | 28. 6. 2006 10:35

    Bábovka je jemná,skoro se rozplývá,na vrch dávám čokoládovou polevu,nemá chybu.Jednoduchá a výborná.

  • Marus skrnova | 23. 6. 2006 01:35

    Opravdu skvela babovka davam 1*chutna nam vsem v USA.

  • renata beer | 12. 6. 2006 13:19

    je proste vinikajici mooooc dobra

  • Jana H. | 15. 5. 2006 06:47

    Jednoduchy a skvely recept. Pouzila jsem jednou svetly Bacardi rum a podruhe tmavy Mayer's rum. Babocka s tmavym rumem byla lepsi. Jen nevim, jak na dvojitou davku. Mam dat dvojity prasek do peciva a nebo jenom jeden?

  • Helena | 25. 4. 2006 16:25

    Jednoducha a vyborna,zaslouzi cistou jednicku.pridala jsem hrozinky a rum.Jen bych doporucila uvest mnozstvi peciciho prasku na zarovnane lzice ,aby nedochazelo k zamene.Z tohoto webu jsem pochopila,ze existuji 2 velikosti sacku peciciho prasku.Jaj sem dala 1 zarovnanou lzicku a 1 zarovnanou lzici a vubec z toho nebyl citit.

  • Eva Černá | 4. 4. 2006 08:29

    Vyzkoušela jsem a byla výborná,rodina ji pochválila.Díky. Eva

  • sosinka | 24. 3. 2006 13:05

    Skvělá bábovka. Byla za chvilku snědená. :) Děkuji za recept.

  • Lenka | 13. 3. 2006 10:19

    Dobrký den, tak jsem ji včera zkusila a měla jsem úúúspěch. Na můj vkus hodně cukru, přístě dám tak polovinu a zkusím i ten rumík.

  • Víťa a Verča | 5. 3. 2006 19:23

    Naprostodokonalá a při tom jednoduchá. Moc děkujeme.

  • Monika S. | 27. 2. 2006 08:36

    V piatok som vyskúšala a bola naozaj výborná. Tiež som ju robila z jeden a pol dávky a pridala som trošku citrónovej kôry a rumu. Hodnotím za 1.

  • Gita | 15. 2. 2006 14:10

    Tak jsem udělala z dvojité dávky...mám totiž velkou skleněnou formu na bábovku.....zatím je v troubě..tak doufám, že se mi dílo zdaří :-)

  • Pavla | 13. 2. 2006 10:57

    babovka je výborná,vláčná i druhý den,nechápu jak se někomu nemohla povést.Pekla jsem ji na 160st asi 35mim v horkovzdušné troubě.

  • Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:20

    Já dávám jedno vajíčko a polévkovou lžíci rumu, jinak všeho stejně. Formu vymazávám máslem a vysypávám kokosem, a to je potom mňamka! Je to velmi dobrá a rychlá bábovka, a všem chutná :-))

  • Hanka | 12. 2. 2006 15:28

    Díky moc za recept i za rady, byla fakt supr. Byla to moje historicky první buchta a fakt se povedla. Dala jsem tam ještě rumík a vanilk.cukr. Formu (kov.) jsem vymazala máslem a vysypala ořechama a vyklopilo se to úplně samo, spíš skoro vyklouzlo na zem :-) Těsta opravdu není moc, stačil jen na srnčí hřbet, ale jinak vřele doporučuju, i pro takový začátečníky jako jsem já. Všechny vás moc zdravím.

  • J. D. | 11. 2. 2006 10:55

    Dobrý den, bábovku jsem pekla 30min.při 170°C a už se mi připalovala,tak jsem ji musela vyndat --mám elektr.troubu KONČAR- stará,ale dobrá :-))Jinak je bábovka vskutku rychlá a jendoduchá,ale chutná dost po prdopeči.Ačkoliv jsem měla formu velkou, vyskočila mi krásně i s touto dávkou těsta,které zde uvádíte .Po vyjmutí z trouby zchladla a scvrkla asi 1/3,tvar si zachovala. díky za tip,ale myslím,že dávám za 2.děkuji

  • Petra D | 10. 2. 2006 14:49

    Díky za recept..je to opravdu paráda....je to hodně podobné jako Rafaelo řezy...myslííte, že by se sem taky hodila smetana na polití?

  • Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 13:49

    Rychlé, jednoduché, přidala jsem pytlík rozinek, bylo dobré

  • Misa K. | 9. 2. 2006 21:33

    Babovka je rychla a skvele chutna. Po upeceni jsem ji na chvilku zakryla uterkou, jak radila pani Di. Pak sla vyklopit krasne. Dekuji za tip.

  • eva mottlova | 9. 2. 2006 11:44

    pece se 45 min. na 180 st

  • Hana Lajzova | 31. 1. 2006 19:12

    Tuto bábovku jsem pekla včera a byla výborná.Jen ji příště musím udělat z dvojité dávky, poněvadž jsem tak tak zaplnila polovinu formy.

  • Olga | 30. 12. 2005 21:28

    Ahoj, dekuji za jednoduchy a chutny recept. Vcera jsem babovku delala. Jen jsem mela trosku strach z tech celych vajicek, takze jsem do testa dala pouze zloutky a teprve nakonec primichala z bilku uslehany snih. Mam nizsi babovkovou formu a hmoty bylo akorat, do vyssi by ji bylo opravdu malo. Babovka byla pry dobra, {pochvalila ji i tchyne} Moc jsem z ni ale nemela, uz je pryc...

  • Karolina Kostkova | 22. 12. 2005 22:48

    Kdyz doma nemam olej - mohu pouzit rozpustene maslo? Dekuji!!!

  • Martina Doskočilová | 2. 12. 2005 16:20

    Ahoj,tak jsem jí včera upekla a je super,no skoro už není.Dala jsem na radu AIRAN NOVÁKOVÉ a dělala jsem z dávky a půl,protože se mi zdálo,že jenom jedna dávka bude málo,ale prášek a olej jsem nechala dle původního receptu.Tato bábovka je rychlejší a jednodušší,než jakou jsem dělala dřív.Diky.

  • Dadka Veselá | 25. 10. 2005 14:35

    bábovka je opravdu výborná..jednoduchá, rychlá příprava a chuťově perfektní

  • Johanka K | 1. 9. 2005 09:16

    ...ahoj, dievčatá...odvetdy, čo vymazávam formu, či plech na pečenie (bravč. masťou) sádlem, sa mi nikdy neprilepil žiadem múčnik...a pri bábovke, ak chcem dosiahnuť chrumkavý karamelový povrch, formu vysypem jemným kryštálovým cukrom...J.

  • Di | 1. 9. 2005 07:44

    Věro, vaření není až zas taková věda. Něco se mi osvědčilo, to ostatní ne, tak se ídím svou zkušeností. Blátivý spodek moučníku určitě není, když se dobře upeče - to je ta zkušenost. O tradice mi v tomto případě také nejde - pokud to jde, raději vyložím formu zcela moderně papírem - ale zkuste to u bábovky nebo srnčího hřbetu!Pokud o něčem přemýšlím, tak o tom, kde se bere v některých lidech ta zloba a agresivita. V internetu jsem se s tím setkala už mnohokrát. A je jedno jestli jde o vaření nebo třeba o internetovou encyklopedii. Nepřispívám do tohoto servru dlouho, ale za tu dobu mě už někdo dvakrát hrubě napad. Zkustě Věro o tom přemýštet také Vy.

  • Hanka | 30. 8. 2005 11:49

    Ta bábovka je sice chutově dobrá, ale hmoty je málo a a Jestli se mi povedla? Jestli říkáte trhanci bábovka, no tě prsk.

  • Airan Novakova | 14. 8. 2005 19:28

    Darku, ja pecu v horkovzdusne babovku 35-40 minut na 160° ale vzdy po pulhodine skousim spejly:-) Tuhle jsem delala z davky a pul, ale mnozstvi prasku do peciva a oleje nechala tak,teda 1 prasek a 1/2hrnku. Babovka je vyborna:-)))

  • Darek Amatér | 14. 8. 2005 17:50

    Dobrý den,chtěl bych se zeptat na to jak dlouho přesně se ta bábovka peče a také na kolik stupňů v troubě (elektrické)? Děkuji.

  • Jana P | 9. 7. 2005 20:17

    pro Janinku. Mne se nezdálo, když se přidá troška rumu, tak to opravdu není znát.

  • Janinka | 9. 7. 2005 09:48

    Čtu tady samou chválu, tak bych to docela šla zkusit, ale jen jeden hrnéček mouky na celý sáček prášku do pečiva se mi nějak nezdá - není to potom v té bábovce moc znát? Díky!

  • Jana Tichá | 8. 7. 2005 19:50

    Formu na bábovku vymazávám změklým máslem a vysypávám tou moukou, kterou mám zrovna po ruce, tzn. ze které jsem pekla. Když bábovku vyndám z trouby, postavím ji ihned na složený a hodně namočený hadr ve studené vodě, třeba na dlaždice v koupelně. Moučník se tak prý odpaří a bezproblémů se vyklopí. Asi to funguje, protože se mi každá vyklopila. Dříve jsem pekla v plechové formě a pak ve skleněné.

  • Kuchařka on-line | 8. 7. 2005 15:49

    Dana: muzete prosim uz ukoncit vase komentare, ktere jsou velmi osobni? Nechte si to prosim do diskuze nebo si piste s dotycnymi e-mailem. Ostatni uzivatele, kteri sleduji komentare, jiste nezajima vase umeni/neumeni v kuchyni. Komentare tu jsou od toho, aby mohli uzivatele napsat svoje zkusenosti s receptem, nikoliv tu resit osobni problemy!!!

  • Dana | 8. 7. 2005 14:36

    Btw. Vero, pamatuji si na vas z diskuze u Bublaniny, kdy jste me prirovnala ke sve tchyni, ktera zkazi kazdy vas recept, a nezapomene se pochvalit, ze je od vas. Prirovnani vtipne,nastesti vsak uplne zcestne.Nevim, proc mate potrebu do kazdeho tolik sit...

  • Dana | 8. 7. 2005 14:33

    Vero,proc nenechate Di,at si formu na babovku vymazava jak chce?Myslim, ze jsou 2 typy kucharek - ty, co poctive dodrzuji tradice vareni a peceni, a pro ne jde o zabehnutou klasiku a tak trochu mozna i ritual, a pak ty, ktere potrebuji uvarit a upect co mozna nejrychleji a nejjednoduseji.Osobne patrim k te druhe skupine,ale nerekla bych o nekom, kdo je z te prvni grupy, ze je liny premyslet...Vazte trochu sva slova, pls.

  • Petra | 6. 7. 2005 12:22

    Tak nevím pro mne je trochu moc mastná.

  • VERA | 3. 7. 2005 07:41

    Pro Di:To myšlení vás nějak bolí.Taky nevím,proč po upečení přikrýváte bábovku alobalem.Jaký to má smysl?Aby se odpařila a 'zblátovatěla'spodní strana?A pro vaši informaci-i změklé máslo lze roztírat tzv.mašlovačkou.Máslo pěkně drží na stěnách a nestéká.A nejlepší na vysypání je rozemnutý kousek usušené bábovky!Zdravím!

  • Jana | 2. 7. 2005 19:14

    Milí kuchaříci i -ce, neodolala jsem, když jsem si přečetla tu velikou chválu. A udělala jsem moc dobře. Bylo to vynikající a návštěva i my si velice pochutnali. Díky !!!!

  • Di | 30. 6. 2005 14:13

    Nemusím složitě přemýšlet nad něčím, co se mi osvědčilo a vždy povedlo. Ale nikomu nerozmlouvám jeho osvědčené postupy. Radulka žádala o radu, tak jsem přišla se svou do mlýna. Ona už si vybere, co jí bude vyhovovat nejlépe.P.S. Taky mám ráda čisté prstíky.

  • Václav Bělice | 30. 6. 2005 10:54

    Má různé formy na bábovku, kameninovou po babičce, plechovou, skleněnou, ale v poslední době nejraději peču ve formě ze silikonu. Je to pohádka. Vymaže se tukem při prvním použití a pak se těto dává jen do navymazané formy.

  • VERA | 30. 6. 2005 08:22

    I složité věci muzete delat automaticky,ale obcas se nad nimi zamyslet není na škodu.Je ale fakt,ze na trhu jsou formy,které vůbec nebudí důvěru a u nich je každá osvědčená rada drahá.Jinak zkusila jsem ořechy nahradit mletou kávou a super,dělám to i u mramorové-ta je pak 3-barevná.Ahojky!

  • Di | 29. 6. 2005 15:33

    Není to složité, když si člověk na tento postup zvykne a dělá ho automaticky. jenže každá forma a každá trouba jsou trochu jiné.

  • Jitka Žejdlíková | 29. 6. 2005 13:46

    Vymazávám formu ramou culinese (ta tekutá) a to mašlovačkou. Prstíky zůstanou čisté. Vysypu hrubou moukou. Po upečení nechám ve formě téměř vychladnout. Ještě se mi nestalo, abych ji nevyklopila.

  • Jitka | 29. 6. 2005 08:44

    Plechy či formy můžeme po vymazání tukem /nejlepší je sádlo/vysypat strouhankou /nemá tak jemnou strukturu jako mouka/, používám i kokos. Mohu doporučit.

  • VERA | 29. 6. 2005 07:40

    Nevím Radulko proč by jste to měla dělat tak složitě jako Di-vymažte změklým,nikoliv rozpuštěným!/to steče/máslem a vysypte hrubou moukou.Za 20 let se mi nestalo,že bych bábovku nevyklopila.Držím palce!

  • Libuše Romančíková | 17. 6. 2005 17:27

    Tak jsem včera napsala svůj příspěvek plný chvály na ořechovou bábovku a zapoměla jsem vyplnit své jméno.Psaní anonymů skutečně není mým koníčkem a tak prosím moderátora o dodatečnou opravu posledního příspěvku.Děkuji.

  • Anonym | 16. 6. 2005 17:16

    Tak jsem dojedla poslední kousek včerejší bábovky a musím souhlasit s ostatními,že je postě vynikající.Přidala jsem rozinky i rum.Takže všem dopoučuji a protože je rychlá,stihla jsem si bez problémú umít i ty vlasy.A co se týká vyklápění bábovky,tak já vymazávám nerozpuštěnou herou,postě jen tak rukou a vždy se mi podaří vyklopit.Myslím,že teflonová forma by se takto dala vymazat bez problémů.Zkuste paní Radulko a dejte vědět.Já bábovku nechávám po vytažení jen asi 5 min.vypářit a hned ji opatrně vyklopím.

  • Radulka | 16. 6. 2005 16:22

    Díky za radu, vyzkouším. Problém je, že když nepřilnavou formu mažu olejem (obyč. plechové to nevadí), tak nepřilne ani ten olej, udělá kapky a ostrůvky a to samé pak ta mouka na něm...uvidím, zda se máslo bude chovat mravněji :-) Také jsem slyšela a zkoušela vysypávání strouhankou, ale to taky nefungovalo.

  • Di | 16. 6. 2005 15:30

    Mám obyčejné plechové formy a dělám to následně: formu vymažu rozpuštěným máslem a vložím na chvilku do lednice. Pak vyjmu, vymažu znovu a vysypu polohrubou moukou. Po upečení moučník rozhodně nevyklápějte hned. Přikryjte ho utěrkou, alobalem nebo pod. a klidně nechce vychladnout. Vyklápějte, až uvidíte, že se moučník odchlýpl od stěn. Rozhodně nespěchejte. To jsou zkombinované rady manželovy maminky a mé bývalé kolegyně. Jsou stoprocentní!

  • Radulka | 16. 6. 2005 15:17

    Nevíte prosím náhodou někdo, jak vyzrát v případě vyklápění bábovek na tzv. nepřilnavé formy (tj. kovové, potažené čímsi, asi teflonem, nikoliv silikonové). Zkoušela jsem snad všechno - vymazat a vysypte, nechat jen tak, přikládat mokry hadr na otočenou formu...prostě nikdy se mi nepodařilo bábovku hezky vyklopit, byl z ní trhanec. Předem díky.

  • Libuše Romančíková | 15. 6. 2005 19:02

    Tak tady čtu tu samou chválu a místo toho abych si šla umít vlasy,jdu tu bábovku upéct.Rozhodně dám vědět jak jsem uspěla.Snad potom jěště stihnu i ty vlasy,aby ta bábovka nevypadala lépe jak já...

  • Abies Alba | 15. 6. 2005 18:04

    Tak tohle je nejlepší bábovka, jakou jsem kdy jedla. Pekla jsem rovnou z dvojité dávky, přidala rum a formu vysypala sezamovým semínkem. Doporučuju. Právem tomuto receptu náleží 1. :o)

  • Marie Němcová | 15. 6. 2005 13:43

    Výborná!! Jsem ráda,že ji vidím v TOP 10. Dělala jsem ji v sobotu.Byla hned pryč.Takže v neděli jsem ji pekla z dvojité dávky znovu.Dávám 1***

  • Radek | 10. 6. 2005 12:37

    Byla vyborna, pridal jsem tam vsechno co pisete, akorat s tim rumem jsem to asi prehnal-deti nemohly usnout

  • Marie Svobodová | 5. 6. 2005 22:52

    Vzhledem k nedostatku ořechů jsem dala jen 1/2 hrnečku ani to nebylo poznat a hlavně všem moc chutnala a je velmi rychlá a dobrá

  • Anonym | 1. 6. 2005 14:54

    Nechapu proc tam pridavate kakao? Pak to neni orechova ale kakaova babovka!

  • Romana Vránová | 14. 5. 2005 21:12

    Moc dobrá a hlavně rychlá. Všem doporučuji.

  • Romana Vránová | 14. 5. 2005 12:41

    Je moc dobrá a hlavně úplně jednoduchá. Všem doporučuji.

  • Jitka | 9. 5. 2005 13:25

    Zkusila jsem, moc dobré, snadné i pro neprofesionální pekny. Mňam.

  • Petra H | 8. 5. 2005 16:06

    Mňam, rychlá a velmi chutná.

  • Dana Vaňková | 24. 4. 2005 15:48

    Paráda!Přidala jsem všechno co ostatní přede mnou a je opravdu dobrá.Není to žádná sucharda a je rychlá.

  • Markéta | 5. 3. 2005 11:01

    Dík moc za recept na ořechovou bábovku.Přidala jsem taktéž kakao.Chtěla jsem přidat i rumík,ale lahev byla nějaká vyschlá....to je ten manželovo čajík s rumem..takže jsem přidala medovinu..a nemělo to chybu.Takže všem vřele doporučuji vyzkoušet tento rychlý a hlavně jednoduchý recept na vynikající bábovku..je to mňamka:-)

  • Jarmila | 28. 11. 2004 15:28

    Bábovka je vynikající, přidala jsem rum, dala jsem 3/4 hrnečku cukru. Upekla jsem bábovku v silikonové formě, je to vynikající.

  • Dana | 23. 11. 2004 11:54

    Přidala jsem ještě 3 lžíce kakaa a asi 8 lžic rumu a bábovka byla vynikající. Zařadím do svého repertoáru.Zkuste vysypat formu sezamovým semínkem (koupí se v prodejnách zdravé výživy). Sezam při pečení zezlátne a je to strašně dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Mleté vlašské ořechy Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Vejce

Třená bábovka podle Sandtnerky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Černé trubičky

Černé trubičky

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Ořechové fit muffiny

Ořechové fit muffiny

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Pečená řepa s česnekem a fetou

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Třená bábovka podle Sandtnerky

Poslední sledované recepty

87
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
70
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
51
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
41
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
37
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Originální vysočinské mrkvance
Originální vysočinské mrkvance
Originální zeleninový britský recept Bubble & squeak
Originální zeleninový britský recept…
Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Ořechová bábovka III.
Ořechová bábovka III.
Ořechová bábovka s čokoládou
Ořechová bábovka s čokoládou
  • Recepty.cz
  • Ořechová bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact