ml
bílý jogurt
200-250,(Hollandia nebo jiné bez škrobu)
2
lžíce
med
1-2
citronová šťáva
pár kapek
polenta
nebo instantní kukuřičná kaše
Postup přípravy receptu
1
Mrkev nastrouháme na jemno, v robotu se sekacími noži rozmixujeme nastrouhanou mrkev a zbytek surovin na hladkou kaši. Zahustíme instantní kukuřičnou kaší nebo polentou, kterou do kaše vmixujeme.
2
Chuť kukuřice s mrkví a medem mě příjemně překvapila.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena G.
|5. 11. 2007 19:58
Tak za tenhle recept si prý podle mého 8-mi letého syna zasloužíte jedničku třikrát podrtženou. Vážně super večeře!
Majka Přidalová
|16. 6. 2007 17:11
A právě tyhle úlety mě a naší rodině strašně chutnají I já si v kuchyni často a ráda hraji s různými ingrediencemi a mnohdy jsem překvapená, co mi to vzniká pod rukama , ale protože je to dobré a zároveň i zdravé, tak si už ani nedovedu představit, že bych se stravovala konvenčně.
MartinV
|16. 6. 2007 15:22
Majko, díky :-) O tom je moje "vaření", rád experimentuji, a většinou je to i jedlé. Bohužel jsem již hodně ujel směrem ke zdravé výživě a úlety podobné tomuto jsou pro většinu populace nepředstavitelné...
Majka Přidalová
|16. 6. 2007 09:24
Zpočátku jsem na to koukala krapet nedůvěřivě, ale když jsm si oranžovou misku připravila, tak mé chuťové buňky jásaly blahem. Nic jsem nemixovala, mrkev jsem jen najemno nastrouhala a přimíchala do jogurtu, do kterého jsem přidala i nadrobno nasekanou čerstvou meduňku. A jelikož jsem mlsoun, tak jsem do výsledné směsi nasypala pár rozinek a mandlí a opět musím chválit, chválit a chválit.Přeji pěkný den