• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Orangecello
Napište svůj komentář k receptu

Orangecello

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Orangecello
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks červený pomeranč
    • 250
      g vodka
    • 70
      g cukr
    • 50
      ml voda

Postup přípravy receptu

1
Můžete použít i obyčejné pomeranče, výsledná barva pak ale bude rozdílná.
2
Nastrouhejte oranžovou část pomerančů a zalijte je vodkou. Nechte alespoň dva dny odležet, nejlépe však déle (max. však 14 dní). Po uplynutí této doby zceďte vodku (pokud možno přes kávový filtr) do prázdné nádoby.
3
V menším hrnci rozpusťte cukr s vodou, pak přidejte pomerančovou šťávu ze 4 pomerančů. Celkové množství šťávy by mělo být okolo 150 ml. Přilijte k sirupu a nechte 4 minuty vařit. Nemíchejte. Podle chuti můžete přidat cukr nebo šťávu. Pokud chcete likér trošku slabší, použijte i více vody. Směs nechte vychladnout, přeceďte znovu přes kávový filtr a pak vmíchejte k vodce.
4
Naplňte láhev a skladujte v temnu až 40 dní nebo v lednici. Celkové množství by mělo být okolo půl litru.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Ledový čaj Drinky a koktejly
Nápoje Alkoholické Studené Vegetariáni Vegani Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červený pomeranč Cukr Voda Vodka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Velikonoční mrkvový beránek

Velikonoční mrkvový beránek

Zapečená polenta se sýrem

Zapečená polenta se sýrem

Krtkův dort na plech

Krtkův dort na plech

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Ostružinový dezert

Ostružinový dezert

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

91
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
85
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
67
Houbový guláš
Houbový guláš
65
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
47
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Opilý Izidor - Lux
Opilý Izidor - Lux
Opravdový cheesecake s dírami jak ementál
Opravdový cheesecake s dírami jak…
Opravdu celozrnný jablečný koláč
Opravdu celozrnný jablečný koláč
Oravská kulaša
Oravská kulaša
Oreo cheesecake s bílou čokoládou
Oreo cheesecake s bílou čokoládou
Oreo muffiny
Oreo muffiny
  • Recepty.cz
  • Orangecello
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact