pikantní houska se dá sehnat v pekařství a často ji mývají třeba v kauflandu ,...tento pokrm namá klasicky popsatelnou chuť je pravdou že je dosti kořeněný ale vše dokonale zmírní naše sýrová omáčka ,nezapomeňte na to že takto kořeníme pouze maso ...a nebojte se toho protože chuti koření se dobře spojí ....dále samozřejmě můžeme použít roštěnou ,ale svíce je svíce .......
Pošušňání to asi bude,ale mám stejný pocit,že to bude tak trochu zmatené,když je tam tolik chutí.Navíc mám oblíbené gyros koření a vím jak je aromatické,také mám steakové koření a nějak se mi nezdá,že bych tyto dvě směsi koření měla smíchat a navíc ještě přidat nějaká jiná...Možná to bude dobré,počkám na komentář od někoho,kdo to vyzkouší..:o))
Která chuť vlastně převládá? Koření nebo Niva? Bylo by mi líto nakrájet svíčkouvou - kilo za 600 Kč - na nudličky. Na to přece stačí dobrá roštěná...
Mně se to líbí, jako ostatně většina receptů od Martina. Jen mám dotaz: co to je pikantní houska? To je druh pečiva? Nikdy jsem si jich v marketu nevšimla...
Pane Martine,asi máte rád hodně kořeněná jídla,ale 5 směsí !!! koření v jednom pošušňání,není to moc velký chuťový zmatek?Na to,že jsou tam 3 druhy masa,2 druhy sýra,výrazná uzenina a pikantní houska,zdá se mi to přehnané.Možná se mýlím a máte to vychytané.