Tresku osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, potřeme důkladně utvořenou marinádou a necháme v lednici 30 minut uležet. Poté obalíme v trojobalu a usmažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mili
|1. 3. 2011 18:17
výborné ,.jdu to vařit po druhé
Danka Snášelová
|16. 2. 2007 22:38
Recept mě zaujal, proto jsem ho dnes vyzkoušela. Příště dám do marinády více česneku (4 stroužky) a jenom samotný kečup (je hustější než rajský protlak a na rybě lépe drží). Použila jsem jenom dvojobal. Rybu jsem důkladně potřela marinádou, nechala odležet a potom obalila ve strouhance (strouhanka se na upatlanou marinovanou rybu pěkně přilepí). Potom jsem rybu dala do rozšlehaného vajíčka a opět do strouhanky. Dávám 1.
yveta
|7. 2. 2007 08:21
Take vyzkousim. U nas totiz vladne takovy nepsany rodinny zakon, ze v patek jsou u nas ryby a nebo smazeny syr ci zampiony. Takze tento patek vyzkousim a doufam, ze mych pet kluku, vcetne manzela, nebudou remcat.
Iveta Bílková
|6. 2. 2007 12:46
Nemusí být špatné. Vyzkouším a dám vědět, jak nám chutnalo.