Oprava: V druhé míse - smícháme moučkovým cukr, vanilkový cukr, 4 vejce a 3 zbylé ŽLOUTKY!
Pomazánkové máslo a vanilínový cukr? To není žádný cheesecake, ale pravej českej humus! Ale to už vyplývá z toho nadpisu..
Může někdo upřesnit, jak je to s těmi bílky? Přidávají se do těsta na korpus a zbylé žloutky pak do náplně nebo naopak? Děkuji.
Nebyla jsem si jistá těmi bílky, jsou tam uvedeny dvakrát k použití, je to dost sladká varianta, příště dám méně cukru, jinak příjemné mlsání.
Diky za recept, krasne naskocil A je uzasny. Temer se nevesel do formy, priste pluziji vetsi formu. Je to muj druhy pokus, zkousela jsem jiny recept, dost pldobny, ale jen tri vejce. Dort po upeceni klesl a byl tuhy. Tento je krane nadychany, velky uspech :-*