Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Plátky masa osmažíme na rozpáleném oleji. Často je obracíme, během smažení je pokapeme rumem a nakonec osolíme.
2
Broskve se vaří s moučkovým cukrem a bílým vínem. Uvařené se rozmixují a podávají se společně s roštěnkami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarka O.
|24. 3. 2010 17:08
Ladienko, ovoce k hovězímu masu jsem ještě nezkoušela, to broskvové pyré bude určitě delikatesní, je mi to jasné :-)
Ladia -
|24. 3. 2010 16:25
Koukám, že kus receptu úplně chybí. Poprosím editorku o doplnění. Roštěnky se podávají společně s broskvovým pyré. Broskve se vaří s moučkovým cukrem a bílým vínem. Uvařené se rozmixují a podávají se společně s roštěnkami.
Michaela Linhartová
|23. 3. 2010 22:45
Prosím Vás Lado, jaká příloha se hodí. Je to i bez sosu a omáčky. Vypadá to jako suché maso. Díky moc.