Smícháme sojovou omáčku, chilli omáčku, nadrobno nakrájený česnek, vinný ocet, med, olej, dochutíme solí a pepřem a zahřejeme. Celé kuře naložíme do nálevu asi na 1 hodinu. Plechovku piva otevřeme a postavíme na plech vyložený papírem na pečení. Na plechovku nasadíme kuře a pečeme asi 40 minut. Občas potřeme zbylým nálevem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
standa Kudrlička
|13. 12. 2007 18:39
Je to tak jak říkáte, i když si myslím,že ani v té marinádě by to tomu kuřeti nevadilo.Jinak doporučuji půllitrovou plechovku z důvodu lepší stability kuřete na plechu.Není to můj recept,před časem jsem si ho opsal z nějakého časopisu a přiznám se,že jsem dodnes nepochopil účel papíru na pečení na plechu.
blanka jankyova
|13. 12. 2007 10:19
Rozumím tomu dobře, že to pivo se do kuřete jen vypařuje, že to není součástí marinády?