Kapra a rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a po obou stranách opečeme na pánvi s rozehřátým olejem. Pak porce ryb vyjmeme, do oleje od opékání přidáme máslo, půl šálku horké vody, kečup, několik kapek worchestrové omáčky a za stálého míchání necháme zhoustnout.
2
Opečené porce ryb rozdělíme na ohřáté talíře, polijeme šťávou, obložíme dílky citronu a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|18. 9. 2006 13:19
v žádném případě to nechce svářečskou kuklu,půl šálku horké vody odpravdu nic neudělá.Jak, prosím, vaříte třeba roštěnou? Výpek rovněž zaléváte horkou vodou. Je třeba číst pozorně.anonym
Štěpánka Kozelková
|15. 8. 2006 17:00
do oleje přidat vodu?? v tom případě to chce svářečskou kuklu:)