Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Klasická vánoční štóla
Dietní pečené kuře s rýží
Jahodové řezy V.
Treska paní Gunilly
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Plněné máslové sušenky
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Pizza z celozrnné mouky
Věnečky podle Valiky
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot