Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bůčkové závitky se zelím
Sýrová roláda IV.
Mřížkový koláč s tvarohem
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Uzena polévka se zeleninou a…
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami