Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Slané jednohubky z listového těsta
Zapečené brambory se smetanou
Trojbarevný koláč naší babičky
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinové profiterolky
Lehké piškotové řezy
Domácí vepřová šunka
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Jablečná buchta