Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Houskové knedlíky
Sekané znojemské biftečky
Univerzální dortový korpus
Kuře „strejdy z Hlinska“
Koláč s hroznovým vínem
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Rajčatový salát s bazalkou
Koka dort
Ostružinový koláč s broskvemi
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi