Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kroužky z nivy
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Vepřové řízky po moravsku
Fenyklový salát s pomerančem
Buřtguláš trochu jinak
Oreo muffiny
Pečený čaj - hruškový
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.