Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Mojito
Bramborové krokety II.
Švestkový koláč nohama nahoru
Hermelín v listovém těstíčku
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Rajčatová polévka
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Karbenátky po našem
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami