Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dušená rýže
Francouzský plátek
Krakonošovy drny
Vepřové s cibulí na černém pivu
Kokosky jako z cukrárny
Bramborové hrudky - smažené
Brokolicové nebo květákové lívance
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Pečené kuřecí žaludky
Cuketový salát s omáčkou z…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger