Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí na červeném víně
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Hovězí zázvorový guláš
Pečené sladké brambory s řepou
Lokše (langoše)
Rýžový salát / příloha
Francúzska cibuľová polievka
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem