Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Mouřeníny
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
"Slovenský" bramborák
Filety po italsku
Barevné hrnkové knedlíky
Smetanový dort s ovocem
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem