Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Žluté řezy se sněhem
Tuňáková pomazánka IV.
Bretaňský fazolový salát
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Špenátová polévka s krutony
Hlíva v těstíčku
Jednoduché staročeské plátky se…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Buřty na pivě
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou