Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové ragú z mletého masa
Jidášky našich babiček
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Bramborovo-houskové knedlíky
Rychlá sedlácká omeleta
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Kořeněné chipsy z hlívy
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Rybí steak
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake