Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Indická kuřecí stehna
Sýrová pomazánka na topinky
Maková bábovka - bez vajec
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Vepřové na zelenině
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Skořicová buchta
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Kapustové drny z pánve
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot