Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z červené řepy
Židovské řízky
"Bramborák" se švestkami
Bábovka s broskvemi
Koláčky ze 100% tuku
Kynuté pletýnky - smažené
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Mřížkové koláčky
Kuřecí jáhlové rizoto
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake