Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hranolky
Indická kuřecí stehna
Tvarohové řezy sypané
Cuketo-kokosový zákusek
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Citronové muffiny
Dušená krkovička se zeleninou
Škvarkové placky s jogurtem
Utopenci podle Gajzy
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem