Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Staročeský guláš
Bezinková šťáva II.
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Závitky s cibulovou náplní
Svařák
Maso s paprikovou omáčkou
Amorův jablečný řez (koláč)
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky