Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tuňáková pomazánka light
Krůtí vejmysl
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Jahelníkový nákyp
Tuňákové karbanátky
Thajská polévka
Panenky v parmském kabátku s…
Lotrinský quiche
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem