Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tuňákový salát
Svíčková z kuřete
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Bulharské řezy
Sekaná jako roštěná
Eintopf s červenou řepou
Šneci z listového těsta se zelím -…
Pórková polévka s cizrnou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky