Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohový mřížkový koláč
Francouzské palačinky
Hlávkový salát se smetanou
Thajská kuřecí polévka
Sladké jednohubky
Domácí plněná roláda z mletého masa
Kuře „65“
Smažený bílý chřest
Krůtí roláda pečená se švestkami
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot