Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Sýrové fondue
Slovenská kapustnice
Mazanec II.
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Bramborová polévka s houbami a…
Pařížské rohlíčky IV.
Brambory s tvarohem našich babiček
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Losos (nejen) v bylinkách
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami