Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Filé po cikánsku
Balkánské řezy II.
Jablečné řezy piškotové
Velikonoční mazanec bez vajec
Soté z vepřového masa
Borůvková tartaletka
Špenátová omáčka
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Mexický hrnec s rýží
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky