Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Polévka z kapra
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Cheesecake
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Rohlíčky bez cukru
Křenová pomazánka z červené řepy
Krkonošský hubník
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky