Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Sýrové fondue
Ananasové řezy
Kotlíkový guláš II.
Lasagne á la kamarádka Terka
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Biskupský chlebíček
Pudinkový pohár
Domácí ovocná limonáda
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…