Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Mexické "Guacamole"
Tvarohový tunel plněný ovocem
Čočková polévka z komentářů
Buchta alá medovník
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Vepřové nudličky zase jinak
Bochánky z odpalovaného těsta
Cuketová pomazánka
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem