Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Losos s citronovou omáčkou
Templářský dort tmavý
Chléb skoro jako Šumava
Fazole s rajčaty
Jahodová limonáda
Vepřové závitky plněné sýrem
Jablečňáky s perníkem podle Ládi…
Mámin ševcovský mls
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros