Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zapečené těstoviny se špenátem
Kuřecí satay
Bůčkové závitky se zelím
Zapečené kuře na žampionech
Vepřové maso v alobalu
Cuketová žemlovka (nádivka)
Pohankové zeleninové placky
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Avokádový dezert
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka