Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněná sekaná z bůčku
Přírodní vepřové maso
Pštrosí maso s rozmarýnem
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Pudinkové řezy čtyř barev se…
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Salát Caprese
Portobello s nivou a šunkou
Zapečené mačkané brambory
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci