Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pomazánka z tuňáka
Kuřecí salát III.
Pomazánka z makrely
Kozí brada - novoroční zelňačka
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Citronové muffiny
Mrkvovo-kedlubnové placky
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka