Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Olejová bábovka s kakaem
Rychlovka z papiňáku
Rychlé kuřecí nudličky
Pivní palačinky
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Špenátovka
Amorův jablečný řez (koláč)
Pečená řepa s česnekem a fetou
Kachní prsa a bramborové suflé
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami