Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čínské nudle s masem a žampióny
Sumec dle baštýře Jardy
Ananasový koláč III.
Zapečené kuře s bramborem
Třešňovo-čokoládové muffiny
Nepečený malinový dort do misky
Pstruh na másle
Thajská kuřecí polévka s houbami
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.