Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rajská omáčka II.
Zapečená brokolice s těstovinami
Žampionový salát pro mlsné
Penne con polo
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Kořeněné škubánky-opečenky
Jablečný koktejl
Jednoduché špecle se zelím a masem
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou