Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tatarský biftek II.
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Výborný losos
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Letní linecký koláč
Svatomartinská husa
Pizza roláda podle mě
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Jednoduché karamelové řezy
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone