Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dušený květák babičky Schwarzové
Bramborové placky pečené v kuse
Gyros s tzatziky
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Olivová pomazánka
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Bramborovo-fazolový salát
Guláš
Portobello s nivou a šunkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros