Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Květáková polévka s krupicí a vejci
Posvícenské koláče z r. 1900
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Senzační řezy z velkého plechu
Květákový nákyp se šunkou
Smažená zelenina po italsku
Kokosovo-medová roláda
Krémová zeleninová polévka
Těstovinový salát s červenou řepou
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami