Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí játra na olivách a víně
Pravý segedínský guláš
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Palačinky s jahodovým přelivem
Makové řezy s citronem
Mexické maso
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě