Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bigos
Grilovací marináda I.
Bábovka s vaječným koňakem
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Krůtí kostky se žampiony
Frankfurtská polévka
Bramborové klobásy
Zelňačka s maďarskou klobásou
Kuřecí prsíčka se žampiony
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…