Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Burgundská hovězí pečeně
Béřovický králík
Česnekové špagety
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Rohlíčky s nugátovou náplní
Bílkový MARGOT hřbet
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Quiche s tuňákem a cibulí
Malinové / ostružinové knedlíky
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi