Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Plněné šunkové řízečky
Šusky (opečené škubánky)
Sýrové koláčky z listového těsta
Kořeněné špízy s pórkem
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Bramborovo-kapustové placičky
Dip z červené řepy
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot