Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Volské topinky
Šunka v listovém těstě
Čínská rýže
Kuřecí prsa na citronu
Polévka z uzeného stehýnka
Cuketa v sýrové omáčce
Bylinkový chléb (DUKAN)
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Zaječí paštika s cibulkou
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…