Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Maďarský paprikový salát
Brambory na paprice jako příloha
Pečený králík se žampiony
Jablečný koláč (buchta)
Koláč švestkový s drobenkou
Čerstvé těstoviny s chřestem
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Třešňová omáčka
Sirup ze smrkových výhonků
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš