Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Koláčky
Krkovice na moravance
Kapustová polévka s vločkami a…
Houbová smetanová omáčka
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Feferonková pasta
Krůtí roláda pečená se švestkami
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem